Promoten Gezondheid – Natuurlijke Goede Voorlichting

Promoten gezondheid en welbevinden, betekent gewoon goede voorlichting en begeleiding. 

promoten gezondheid

promoten gezondheid

Dit is belangrijk omdat stress klachten, burnout verschijnselen en depressies, geen chronisch karakter hoeven te krijgen mits men verantwoord omgaat met voeding, beweging, rust en ook schadelijke factoren zoveel mogelijk vermijd. Promoten gezondheid hier.

Promoten gezondheid, vooral ook bij kinderen, want dan investeer je in gezonde ouderen in de toekomst……………………. Het belang van volwaardige voeding wordt nog te weinig benadrukt. Het gaat niet alleen om de maatschappij. Ook medici hebben voorlichting nodig.

Veel artsen proberen aandoeningen, stress klachten, burnout verschijnselen en depressies bijvoorbeeld, te genezen met middelen die fysiologische processen verstoren. Gevolgen op de lange termijn kunnen erger zijn dan de kwaal.

Promoten van de juiste voorlichting.

Gebrek aan kennis over fysiologie  biochemie, immunologie en vooral de kracht van goede voeding, maakt dat een pilletje voorschrijven wel het simpelste is. Het kost het minste tijd en het blijft voor de verzekeringen ook het best betaalbaar. Maar ……wat doet het met de mens?

De juiste voorlichting moet daarom meer aandacht krijgen m.i.

Depressies, burnout verschijnselen, en stress klachten nemen hand over hand toe.

Synthetische middelen werken meestal goed maar hebben ook veel negatieve bijwerkingen, zeker op de lange termijn. Als gezondheidspromotor kom ik steeds meer mensen tegen die ook de “klik” hebben om aan Promoten Gezondheid mee te doen

Promoten gezondheid is een keuze.

Je kan, als ondersteuning, kiezen voor een medische weg, een natuurlijke weg, of een gecombineerde weg. Bij klachten die je niet vertrouwt, is het altijd raadzaam om met een arts te bespreken over het hoe en wat eventueel.

Op ieder potje past een dekseltje en ieder maakt zijn of haar keuze. Misschien is de ene persoon beter af, als het gaat om stress klachten of burnout verschijnselen of depressies, met een pil van de dokter, terwijl de ander het “natuurlijk” op wil lossen.

Door je eigen keuzes te durven maken, zul je zien dat je sneller, eerder “geneest”. Je stelt je niet meer zo afhankelijk op. Durf zelf te kiezen voor de aanpak die goed voelt voor u.

Impliceert het hebben van klachten niet dat je je verstoord of belemmerd voelt in je dagelijkse functioneren? En is dat juist niet de “trigger” die ons aanzet om op zoek te gaan naar een oplossing?

Als u serieus op zoek bent om “natuurlijke” oplossingen , tips, tools, adviezen, methoden en strategieën, om uw stress klachten, burnout verschijnselen, depressies en overspannenheid te reduceren, dan kunt u nu GRATIS “Brand Experience Programma” brochures krijgen. U kunt ze hier nu aanvragen dan ontvangt u ze per omgaande per mail, om direct te starten met uw herstel.

Op uw gezondheid!

Ps…..Als u enig inzicht hebt gekregen, druk op de Like knop, deel het met uw vrienden op Facebook en Tweet weg!

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?