Depressieve Gevoelens – Sleutel Voor Blakende Gezondheid

Wie nooit depressieve gevoelens heeft (gehad) liegt gewoon! Stress, burnout of gewoon last van neerslachtigheid, verdriet en pijn, depressieve gevoelens, hebben we bij tijd en wijle allemaal wel eens. Maar als ze jouw leven beheersen of belemmeren in je dagelijkse leven is het de hoogste tijd om de sleutel nu een ECHT om te gaan draaien. Bewust.

Depressieve gevoelens vragen jou om concreet actie te gaan ondernemen wil je van deze klachten afkomen.

depressieve gevoelens

Welke actie zul je zeggen. Onder jouw depressieve gevoelens van alle dag, zit een grote nood. Een nood om gehoord en gezien te worden! En dan vooral door JEZELF. Jijzelf erkent jezelf te weinig.

Jouw leven staat teveel in het teken van:

–          zorgen voor anderen

–          doen wat anderen van je verlangen

–          niet weten hoe je vanuit jezelf kunt leven en toch goed zijn voor anderen

–          niet goed weten hoe met jezelf om te gaan

–          te weinig eigenwaarde en zelfvertrouwen gevoel

–          te grote druk ergens voor voelen

–          niet weten wie jij werkelijk bent met al jouw talenten en gaven.

De actie die je zult moeten ondernemen, als je van je depressieve gevoelens af wilt komen, is: op onderzoek uitgaan naar wie jij in wezen bent en wat jij wilt.

Wat jij wilt in jouw leven. Wat is het allerbelangrijkste wat jij zou willen veranderen?

Door inzichten in jezelf te verkrijgen, ga je automatisch ook dingen veranderen. Door dingen net wat anders te doen, anders te leren denken over situaties en dingen, ga je je ook anders voelen.

Depressieve gevoelens verdwijnen omdat je meer greep voelt over jou en jouw leven. dit kan natuurlik niet in een half uurtje zomaar veranderen, dit is een proces wat je aangaat. Jij kiest dan bewust voor een stukje Persoonlijke Ontwikkeling.

Depressieve gevoelens lossen op als jijzelf de sleutel omdraait en de deur opent!

Het geweldig enerverende gevoel wat je gaat voelen als je weer greep voelt op jezelf wil je gegarandeerd nooit meer kwijt. Het wil natuurlijk niet zeggen dat er niets onaangenaams meer gebeurd in je leven. Maar jij voelt dat je het (weer) aankunt!

Depressieve gevoelens zullen verleden tijd zijn, en voorgoed. Jij blaakt van energie en straalt het uit. Iedereen gaat het zelfs aan je zien. Bovendien staat je eigenwaarde gevoel en je zelfvertrouwen als een huis met een stevig fundament.

Als je dat wenst voor jezelf, vraag HIER direct GRATIS RAPPORTEN aan en start er gewoon meteen mee. Stel hieronder je vragen of geef je reactie, of op Facebook, Linkedin of Twitter.

Op je gezondheid!

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?