Een zinvol leven leiden is een meesterwerk voor ieder mens.

Een zinvol leven leiden is een meesterwerk

Een meester zijn betekent voor mij; mijn eigen leven leiden zoals ik het graag zie. Een continue uitdaging om daar mee bezig te zijn. Ik denk dat elk mens zoveel mogelijk een blijvend gevoel van welbehagen en geluk wil voelen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Genot, plezier, goed en zoveel mogelijk zonder zorgen en stress. Kalmte en rust vinden bij de dingen die we doen, daar zit het ware geluk volgens mij. Een zinvol leven leiden is een meesterwerk en voor ieder van ons een ware uitdaging.

Een zinvol leven leiden is een meesterwerk waar we dus zelf mee bezig moeten zijn.

De frequenties van het hedendaagse leven vragen veel van ons. Heb jij al eens gemerkt dat je uitgedaagd wordt? Dat je geconfronteerd bent met het gevoel dat de dingen niet langer meer werken voor jou? Dat je eigenlijk op zoek bent naar enige helderheid in bepaalde situaties? In je werk of in je persoonlijke leven?

Of erger; dat je klachten hebt gekregen van geestelijke of zelfs lichamelijke aard?

Wanneer dat het geval is betekent dat niets anders als dat jij weer terug mag gaan naar jouw eigen aard. Je hebt heel waarschijnlijk te lang gedaan wat anderen van jou verwachten, en niet wat jij zelf precies wil.

Voor jou ligt weer wat ‘anders’ klaar.

Je bent nu toe aan veranderingen in je leven. En natuurlijk is dat eng en spannend. Want het oude vertrouwde is veilig, denk je misschien onbewust. Maar de klachten en strubbelingen die je nu tegenkomt zijn werkelijke signalen aan jou dat je weer mag groeien naar iets nieuws.

Een zinvol leven leiden is een meesterwerk puur van jouw zelf!

Iedereen wil zich goed voelen en is dus met gezondheid bezig.

Door jouw eigen opgevallen problemen zou de nieuwe vraag aan jezelf kunnen zijn; waar kan ik van enige waarde zijn? Door jezelf deze vraag te stellen kunnen jouw kwaliteiten, talenten en jouw vaardigheden sterker naar boven komen. Waar ben jij goed in? Een nieuwe richting in jouw leven bepalen kan alleen als jij je eigen huidige leven onderzoekt.

Als je bent zoals je bent ben je op zijn leukst.

Ook jij bent een originele versie van een mens met bepaalde kwaliteiten. Ook jij kunt (leren) afrekenen met oude overtuigingen, en waarvan je nu in feite de gevolgen bij je draagt. De last die je nu hebt betekent leven in de oude modus.

Vandaag is het jouw dag! Jij leest dit nu. Je hebt hersenen in je hoofd en voeten in je schoenen. Jij kunt jezelf sturen in de richting die jij kiest. Jij weet het beste wat jij wil, jij weet wat jij weet, ga die kant op!

Trendflow Powerfull Way Of Life wil jou graag helpen.

Een zinvol leven leiden is een meesterwerk. Mijn meesterwerk Trendflow, waar ik al mijn hele leven mee bezig ben. Een proces wat alsmaar doorgaat.

Heb jij zin om geweldige sprongen te maken? Je te verbinden met anderen die denken te snappen hoe het werkt en hier ook altijd nog meer over willen leren? Ik voel altijd al de voorpret als er nieuwe mensen komen.Tijdelijk of soms zelfs blijvend in ons netwerk. Gewoon omdat ik weet wat voor goeds het teweeg gaat brengen.

Als jij actie onderneemt zal het universum vanzelf respons geven. Jouw gevoelens worden aangenamer. Het is een natuurwet die dan werkt, oorzaak, gevolg. Actie/reactie. Alles wat je denkt is waar. Een zinvol leven leiden is een meesterwerk, eentje waar jij zelf aan werkt. Als jij denkt dat je het kunt, kan je het. Andersom ook, als je denkt het kan niet, gaat het niet zoals je wil.

Heb vertrouwen in jezelf en geef vertrouwen aan anderen.

Kan jij anderen vertrouwen geven als je zelf onzeker bent? Stop met vanalles te moeten en start met ‘willen’. Wil je dat echt?

Dan zijn er die mensen altijd die jou kunnen helpen bij wat jij wil!

Je komt altijd op het juiste moment die mensen tegen die jou kunnen helpen.

Ik heb dat zelf altijd mogen ervaren en ervaar dat nog elke dag. Dat is de FLOW van het leven als je daar op durft te vertrouwen. Juist in de relatie met anderen kun je leren. Zoek die verbinding op met die mensen die je vertrouwt.

Laat het ‘nieuwe’ tot je komen en je zult merken dat het niet voor niets was dat het ‘op je pad’ kwam. Laat het op je inwerken en voel wat jij hiermee moet doen.

De wijsheid zit in jezelf.

Ontdek zelf wat 24-uurs persoonlijke ondersteuning met jou kan doen.

Alvast wat inspiratie opdoen, kijk hier of hier.

Hartelijke groet,

Caroline

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *