Zelfzorg bij stress  betekent NU goed gaan zijn voor jezelf. Als je goed bent voor jezelf en je voelt je lekker in je vel, dan pas kan jij ook goed zijn voor een ander. Velen lopen rond met allerlei klachten over hun gezondheid, en er komen er elke dag duizenden bij. Het enige wat ECHT nodig is dan, zelfzorg en zelfredzaamheid.

Wat kan jij zelf doen aan jouw klachten?

 

Zelfzorg bij stress is ontdekken hoe het komt dat jij klachten hebt.

 

zelfzorg bij stress

Je voelt je niet lekker, je hebt allerlei klachten. Een licht hoofd van het piekeren, en je hebt oververmoeidheid symptomen. Je gaat naar de dokter en je krijgt medicijnen en het advies om het wat rustiger aan te doen. Jij weet dat diep van binnen ook.

 

Toch zijn er vaak meerdere factoren die meespelen. Niet alleen zorgt een drukke leefwijze voor klachten, het zit vaak veel dieper. Zelfzorg bij stress toepassen in je leven is leren kijken naar wie jij bent, wat jij wil, wat jij kan, en wat jij wil bereiken.

 

Als je niet op jouw pad aan het leven bent krijg je vaak klachten. Deze klachten zijn de signalen aan jou. Deze klachten willen jou iets zeggen: dat je niet (meer) op de goede weg voor jou zit. En dat kan knap lastig zijn.

 

Zelfzorg bij stress is het toepassen van nieuwe verkregen inzichten.

 

Meestal gaan mensen op internet zoeken, klachten bekijken en vergelijken met de eigen klachten. Hier worden medische termen aan gegeven en men heeft dan een echte “kwaal”.

 

Het kan zijn dat er (tijdelijk) medicijnen gegeven moeten worden maar heel belangrijk hier is, ook dieper gaan kijken. Het waarom van deze klachten nagaan. Ontdek hoe het komt dat jij nu deze klacht hebt. Dat is namelijk echt niet zomaar.

 

Zelfzorg bij stress is goed naar jezelf kijken en ontdekken waarom jij zo moe bent, waarom jij hoofdpijn hebt, waarom jij stress hebt, waarom jij zo verdrietig bent, angstig, boos of verward.

 

Dat is ECHT NOOIT ZOMAAR!

 

Zoek naar antwoorden of pak iemand bij de arm, die naar jou wil luisteren en praat je leeg. Doe dat wel bij iemand die ook ECHT naar je wil luisteren. Soms is het ECHT nodig om te “sparren”. Door het toepassen van de verkregen nieuwe inzichten in jezelf, kan je jezelf geen groter cadeau geven.

 

Dat is zelfzorg bij stress ten top!

 

Als u het gevoel hebt meer te willen weten over zelfzorg, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips, tools en vaardigheden om direct al toe te passen in uw leven.

Op uw gezondheid en vitaliteit!

P.s. Delen van dit bericht op Facebook, Linkedin en Twitter kan levensreddend zijn!

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *