Bevorderen van gezondheid op grote schaal. Dat is het doel van ons programma. Zelfzorg is zelfredzaamheid bevorderen en zal als een geïntegreerde term ook meer gezonde mensen op gaan leveren.

 

Zelfzorg is zelfredzaamheid kunnen toepassen, door eerst de juiste informatie tot je te nemen.

 

 

Door een goede afstemming en het nieuwe multidisciplinaire zorgaanbod tot je te nemen kan een mens zelfzorg is zelfredzaamheid toepassen. De hedendaagse mens wil ook steeds meer aan ‘zelfmanagement’ doen. Alles is te vinden op internet vandaag de dag.

 

Het grote probleem blijkt dat ‘het grote bekende zorgsysteem’ zelf een aantal zaken tegenhoudt. Zorgprofessionals werken volgens eigen codes en protocollen die niet altijd weergeven wat de markt vraagt.

 

De hedendaagse technische mogelijkheid, om op een plek uit alle domeinen verzamelde informatie aan te bieden aan een cliënt, zal tot zelfzorg is zelfredzaamheid leiden, en wel op grote schaal.

 

Zelfzorg is zelfredzaamheid, is een stuk vertrouwen hebben in eigen kunnen.

 

Als iemand zelfzorg is zelfredzaamheid wil of kan toepassen, en de mogelijkheden zijn er, kan iemand ook een zelf keuzes maken. In het huidige zorgsysteem lopen mensen vast omdat men bepaalt voor. Mensen moeten vaak lang wachten voordat zij aan de beurt zijn, en krijgen vaak ook te eenzijdige informatie aangeboden.

 

Gewoon om het simpele feit dat ook professionals in de zorg angsten hebben en niet verder willen of kunnen zien dan hun expertise. Ook de enorme kosten spelen hierbij een grote rol.

 

Zelfzorg is zelfredzaamheid, heeft met een stuk vertrouwen in zichzelf te maken. Een mens voelt zelf, en moet ook de mogelijkheden daarvoor aangeboden krijgen, of hij of zij op de juiste plek is. Het is een wisselwerking.

 

Zelfzorg is zelfredzaamheid, moet laagdrempelig zijn en een hoge mate van bereikbaarheid hebben.

 

Iedereen weet dat er velen zoekenden zijn voor gezondheidsklachten- en stress hantering. Symptomen burnout, overspannen klachten en depressies zijn het gesprek van de dag in de spreekkamers van huisartsen.

 

Een breed aanbod van ‘zelfzorg is zelfredzaamheid’ programma’s op 1 centrale plek, maakt, dat de vrije keuze van mensen, het zelf laten puzzelen, ervaren en voelen of het wel past, al een stuk gemakkelijker is. En er is gelijk al zachtjes zelfzorg is zelfredzaamheid gaande. Ze beginnen er namelijk zelf aan! Daar moet het naartoe…..een mens moet het zelf willen.

 

Ze worden nieuwsgierig, geprikkeld en gaan verder op onderzoek uit. Hun eigen situaties, en die van hun gezinnen, worden op alle vlakken beter. Ook prikkelen zij hun directe omgeving want ze zijn enthousiast over wat ze zelf doen.

 

En …………………….uiteraard bepaalt een mens zelf of het werkt of niet.

 

Als jij het gevoel hebt meer te willen weten over multidisciplinaire, veelbelovende, nieuwe en unieke zelfzorg – zelfredzaamheid programma’s dan kun je hier GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips en tools. Honderden met gezondheidsklachten weten nu wat te doen, voelen zich daardoor stukken beter en jij kunt de volgende zijn.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

 

P.s.  Door dit bericht te delen op Facebook, Twitter of Linkedin geef je anderen ook deze mooie kans!


P.P.P.S. Volg ons hier er gaat snel iets unieks gebeuren in hulpverleningsland!!!!!!

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *