Mensen die zich ongelukkig voelen door te weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde gevoel vallen meestal tussen de medische wal en het psychologische schip. Een arts zal stress symptomen hierdoor sneller onderdrukken door medicatie voor te schrijven of mensen door te sturen naar een psycholoog. Belangrijk is inzichten verkrijgen in jezelf en aanpassingen doen indien nodig.

Tekort aan zelfvertrouwen is een antwoord op wat je is aangeleerd.

zelfvertrouwen

Als jij nu klachten van je gezondheid hebt en duidelijk een tekort aan zelfvertrouwen en eigenwaarde gevoel, is het meestal het geval dat jij niet voldoende hebt geleerd wat je daar zelf aan kunt doen.

Zonder oordeel naar je opvoeders. Zij deden hun best volgens eigen kunnen. Jij bent een uniek mens met eigen gedachten, gevoelens en gedrag, eigen talenten en vaardigheden om verder te ontwikkelen.

Jezelf opnieuw goed leren kennen, jouw emoties en gevoelens ook voelen en leren verstaan. Wat zeggen zij en wat geven zij voor signalen af. Leren luisteren naar jouw gevoelens en daar naar handelen zal je zelfvertrouwen enorm doen vergroten.

Langdurig tekort aan zelfvertrouwen kan chronische klachten geven.

Belangrijk is dat je iets doet met je tekort aan zelfvertrouwen gevoel. Inzichten verkrijgen in jezelf door educatieve programma’s kan je opluchting geven. Je gaat zien en opmerken dat je zelf hier een hoop aan kunt veranderen zonder veel inspanningen. Stap voor stap leren hoe jij kunt groeien naar eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Dat jij juist meer vanuit jezelf mag leven gewoon  om het simpele feit dat jij jezelf mag zijn. Met je eigen unieke talenten en vaardigheden werken en leven. Zodat jij geen chronische klachten verder hoeft te ontwikkelen.

Problemen verdwijnen door nieuwe dingen aan te leren en het gevolg is zelfvertrouwen hebben.

Slechte gewoonten afleren en nieuw gedrag aanleren. Stap voor stap goede gewoonten aanleren die passen bij jou. Zonder opgelegde manieren en kunstjes te doen, naar nieuwe eigen initiatieven groeien die bij jouw persoonlijkheid passen.

Dit is een erg leuk en enerverend proces om te gaan doen. Je gaat jezelf opnieuw leren kennen en je werkelijke ik voelen. Je blaakt van gezondheid en je uitstraling is zuiver. Anderen gaan het aan je zien. Jij bruist van het zelfvertrouwen.

Als dat is wat jij wenst voor jezelf dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die vol staan met die informatie waar jij direct wat aan hebt.

PS. Door het delen van dit bericht op Facebook, te LikenLinkedin of Twitter geef jij hiermee anderen ook deze mooie mogelijkheid.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *