In deze steeds sneller veranderende tijd, waar de gezondheidszorg bijna niet meer te betalen is, komen er wel steeds meer mensen bij die het moeilijk hebben op vele vlakken. Gezondheidsklachten en stress kunnen opgelost worden door zelfredzaamheid matrix.

 

Zelfredzaamheid matrix is nodig als zelfzorg.

zelfredzaamheid matrix

Je visies worden pas helder als je in je eigen hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.  C. Jung.

 

Zelf het heft in handen nemen, als het je eigen gezondheid aangaat. Waarheid, gezondheid en welbevinden is uiteindelijk altijd te vinden in de persoon zelf.

 

Er is nooit een enig zaligmakende weg voor een bepaald (gezondheids)probleem, en niemand kan een mens verder brengen dan hij zelf is. We zouden misschien nog eens in de leer kunnen gaan bij arts-filosofen uit een ver verleden toen lichaam en ziel nog niet in verschillende faculteiten uit elkaar gescheurd waren.

 

Zelfredzaamheid matrix zal ECHT geïntegreerd moeten worden in onze samenleving, als zelfzorg.

 

Zelfredzaamheid matrix zal meer gezonde medeburgers opleveren.

 

Zelfredzaamheid bevorderen, een nieuwe richting in de gezondheidszorg, een utopie?

 

Door de zelfredzaamheid matrix, een persoonlijk ontwikkelingsplan doen, zelfzorg zo je wil, dit meer te stimuleren, dan zal iemand in zichzelf capaciteiten ontdekken en deze gevoelens gebruiken voor eigen groei.  Er zullen wezenlijke veranderingen plaatsvinden!

 

Een nieuwe praktiserende levensfilosofie, deze zelfredzaamheid matrix, die veel meer doet dan een wetenschappelijke techniek neerleggen.

 

Aan (verplichte) zelfredzaamheid programma’s deel nemen, waar multidisciplinair gewerkt wordt, zal meer gezonde medeburgers opleveren. Men hoeft niet perse bij academisch opgeleide mensen aan zelfredzaamheid te werken, alhoewel er wel een bepaalde vorm van legitimatie moet zijn natuurlijk.

 

Zelfredzaamheid matrix doen is een bijzondere activiteit waar grote behoefte aan is.

 

Ook is er steeds meer vraag naar. Vanuit het bedrijfsleven, gemeentes, verenigingen, zelfs vrij gevestigde therapeuten en coaches, zijn op zoek naar complete zelfredzaamheid programma’s. Er is veel aanbod maar welk programma geeft nu een concreet helder uiteengezet stappenplan, dat is de vraag. Wat zijn de combinaties die ECHT werken.

 

Mensen in zijn algemeenheid zijn het beu om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Zij willen echte concrete handvaten om hun problemen aan te kunnen pakken en of te herstellen van hun klachten.

 

Alleen maar betalen, je aan regels moeten houden, en nog geen concrete oplossing aangeboden krijgen is iedereen zat.

 

Als u het gevoel hebt dat uw zelfredzaamheid te wensen over laat, of u wilt gewoon meer weten over dit serieuze onderwerp, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen, die vol staan met informatie en om direct zelf toe te passen in uw leven.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter geeft u anderen een bijzondere kans.

HIER AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *