Een hogere gevoeligheid hebben is HET kenmerk van het leven van deze tijd. Het ”niet willen zien en niet willen voelen”, onszelf blijven vermaken en verstoppen met “buitenkant dingen”, is niet de beste oplossing voor de vele stress, burnout depressies en overspannenheid. Zelfhulp voor hooggevoelige mensen biedt een nieuw perspectief.

Zelfhulp voor hooggevoelige mensen is dagelijkse levenshulp voor de moderne mens die niet langer KUNSTMATIG wil ontkomen aan de werkelijkheid.

zelfhulp voor hooggevoelige mensen

Velen zijn lichtelijk gewond aan het raken door het moderne leven. Velen willen kunstmatig ontkomen aan de werkelijkheid.

Men voelt zich niet zo lekker, gaat naar de dokter, krijgt medicijnen, en men denkt gewoon op dezelfde manier weer verder te kunnen gaan. Of, men verstopt zich achter drie maal een weekje op vakantie gaan en hoppaa we kunnen er weer tegenaan. Resortje, je vol eten en drinken om vervolgens weer aan de slag te gaan op naar de volgende vakantie.

Elk mens, groot of klein, heeft elke dag maar een bepaalde hoeveelheid energie tot zijn beschikking. Om de eigen unieke krachten “op peil” te houden moet men “weet hebben” van de afwisseling arbeid-rust.

Niemand kan “ongestraft” teveel van zijn eigen krachten blijven vergen door een “waarschuwende stem” te blijven negeren. Vroeg of laat komt er toch een “botsing”.

We mogen leren de polsslag van ons eigen lichaam te ontdekken.

De wet der klachten en kwalen ontwikkelen geldt niet op dezelfde wijze voor alle individuen. De natuur werkt ook hier niet volgens een vast en onveranderlijk schema.

Wijzelf mogen dan ook ontdekken wat ons eigen lichaam wel of niet behoeft.

Zelfhulp voor hooggevoelige mensen reikt tips, tools en vaardigheden aan hoe men zelf de eigen diepste sluimerende reservekrachten kan aanspreken.

Elk mens is van nature een rebel en tracht grenzen steeds verder weg te schuiven. Echter beseft hij vaak niet dat hij hierdoor nieuwe vormen van ziek-zijn, klachten-kwalen, symptomen, zelf ontwikkeld.

Men krijgt vroeg of laat de rekening gepresenteerd van hoe men leeft. Zelfhulp voor hooggevoelige mensen biedt jou een nieuwe leidraad.

Overal waar we in botsing komen met het leven, of met ons levenslot, treden gezondheidsklachten op; hoe snel ga je ze zelf aanpakken.

Waar is jouw weerstandsvermogen gebleven, je plichten t.a.v. je eigen gezondheid, je werk, je ideeën; heeft het nog werkelijk zin voor je of zijn het slechts “offers” die jij moet brengen.

De “ideale levenswijze van deze tijd” verslapt de geest.

–          11 Maanden werken om een maand lui te kunnen zijn

–          je overgeven aan 2 weken behaaglijk niets doen

–          2 weken je verantwoordelijkheid gewoon totaal vergeten

–          goed verzorgd helemaal niets doen!

Waar is jouw vermogen gebleven om hier onderscheidend in te zijn. We zien toch allemaal de klachten en kwalen steeds meer “voorbijkomen”. Waarbij ook nog steeds “niets gevonden” kan worden. En ook nog hand over hand toenemen.

ECHTE genezing MOET van binnenuit beginnen, niet van buitenaf; wanneer men naar de diepere oorzaken durft te gaan kijken, deze opheft, verdwijnen de symptomen vanzelf.

Innerlijke onzekerheid, totaal geen eigenwaarde gevoel meer, angst en radeloos zijn, is typerend voor de mens van onze tijd. Al verbergt hij zich dikwijls wel achter allerlei maskers van snelheid en maatschappelijke make-up.

“Onbehuisd” bezig blijven, klachten en kwalen houden of de zelfhulp voor hooggevoelige mensen raadplegen en een energiek leven  leiden, jij kiest zelf.

De symptomen van de innerlijke onzekerheden zien we overal om ons heen steeds meer verschijnen. Ze worden ook echt niet gemakkelijk onderkend.

Ingrijpende innerlijke ontredderingen aanpakken, kiezen voor niet langer “besmet worden” kan alleen als we leren om eerst ECHT JEZELF te durven zijn.

 

Als je meer wilt weten over zelfhulp voor hooggevoelige mensen, kun je GRATIS RAPPORTEN aanvragen die jou direct gaan helpen en ondersteunen om bij jezelf te komen.

PS. Meer lezen kan HIER, jouw verhaal delen kan op het FORUM.
HIER AANVRAGEN

Dit bericht deel je door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *