Aan de geïnteresseerde lezer van: Hoe je intuïtie te gebruiken oftewel hoe je zelfbewustzijn kunt ontwikkelen of bewust kunt verhogen.

Leven vanuit je intuïtie is een kunst.

Als je het beheerst komen er ongekende ervaringen op je pad. Je bent heel waarschijnlijk al door een stroom van inzichten gegaan en ergens heb je het gevoel dat je (nog) steeds machteloos bent of niet voldoende vertrouwen hebt in jezelf. Je hebt soms nog steeds een tekort aan eigenwaardegevoel.

Het kan zelfs als een soort van blokkade aanvoelen…..

Wees gerust, op elke leeftijd kan jouw intuïtie terugkeren en weer actief worden!

Je kunt het als het ware niet echt verloren zijn .

Jouw eigen intuïtie is de katalysator voor zelfontwikkeling en groei en voor je welbevindengevoel.

Als het erop aankomt kunnen er alleen diepgaande en blijvende veranderingen plaatsvinden als er een werkelijk inzicht komt in jouw persoonlijke belevingen. En…..als jij die ook werkelijk wilt zien en beleven natuurlijk!

Bovendien wordt je intuïtie/zelfbewustzijn alsmaar sterker als we het ook nog gaan delen.

Ik wil mijn eigengemaakte ‘plaatjes’ met ‘bijbehorende teksten voor zelfreflectie’ dan ook graag delen met jou.

Jij krijgt hierdoor een gemakkelijke kans jezelf een weg te banen naar jouw innerlijke wijsheid. Mijn geheel eigengemaakt boek zal jou helpen jouw eigen innerlijke wijsheid ‘bloot te leggen’. Mijn beelden kunnen een ‘heldere lens’ worden voor jou. Het zal jou sterker maken.

Zelfbewuster, intuïtiever zijn, maakt niet alleen jouw leven leuker en gemakkelijker, het is zelfs de vaardigheid die we absoluut nodig hebben om rust te scheppen in de chaos van het leven van deze tijd.

Hoe ik mijn intuïtie gaandeweg ontwikkelde.

Ik ervoer een lange tijd complete chaos in mijn leven. Ik was een normaal meisje wat gemiddeld ontwikkelde, echter……..diep van binnen mistte ik altijd iets. Jaren geleden ontmoette ik een erg bijzondere vrouw  (zij was arts en psychoanalytica), zij leerde mij de ‘techniek’ van het ‘rechtstreeks weten vanuit mijn diepste zelf’ oftewel van het intuïtieve proces.

Dit is het natuurlijke gegeven van ieder mens. Dit heeft niets met paranormaalheid te maken maar heeft wel alles te maken met liefdevolle en positieve zienswijzen.

Ik leerde gaandeweg dat ons eigen kinderlijke gevoel van ‘open staan’ en ‘verrukking voelen’ het allerbelangrijkste gevoel is, en blijft, in het hele leven. Een leven in een soort van ‘verwondering’, voor alles wat er bestaat.

Leren vertrouwen op je eigen intuïtie, op je eigen stemmetje, zal jou ook gelukkiger doen voelen, gegarandeerd. De meeste mensen waar ik mee spreek, en die niet gelukkig zijn, vertellen mij dat zij niet voldoende naar hun eigen stem durven of kunnen luisteren.

Een van de redenen dus waarom ik dit boek maakte, allereerst voor mezelf natuurlijk, maar zeker speciaal voor hen, die willen leren hoe hun eigen intuïtie ook kan gaan stromen.

 • Ben jij bereid om weer eens ‘kind’ te worden wat geboeid waarneemt en helemaal wil opgaan in de magie van nieuwe dingen?
 • Ben jij bereid om jouw eigen ervaringen ook aan te nemen als zijnde van jouw zelf?
 • Ben jij bereid om deze niet langer te kleineren of af te doen als niets betekenend?
 • Ben jij nu bereid om dit proces ook echt aan te gaan….om eindelijk alle blokkades te laten afvloeien……en ‘jouw persoonlijke cadeaus’ open te gaan ontvangen?

Wat zal jouw beloning dan zijn?

 

 • Je zult rustiger worden.
 • Meer in het nu leven.
 • Je veel vrediger en vredelievender voelen.
 • Algemeen positiever in het leven staan.
 • Jezelf sterker voelen.
 • Jouw eigen talenten helderder krijgen.
 • Bewuster worden van de liefdevolle ‘kleinigheden’, die overal aanwezig zijn.
 • Jouw energie niet langer verspillen.
 • Meer verbondenheid voelen met anderen.
 • Creatiever denken en doen.
 • ‘Wondertjes’ gaan ervaren.
 • Zelf dingen positief kunnen manifesteren.
 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde daadwerkelijk voelen.

 

Als dat is wat jij wenst voor jezelf;

Kan je Hier het boek Zelfbewustzijn Ontwikkelen – Bewust Verhogen bestellen.

Dit boek zal jouw helpen jouw innerlijke stem te horen.

Het boek is te bestellen (47 euro inclusief BTW) via onderstaand bestel formulier. Vul het onderstaande formulier in zijn geheel in, u krijgt dan van mij een bestel bevestiging via email. Het boek zal worden opgestuurd zodra de betaling is ontvangen.

Bestel HIER

boek-caroline

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *