Vrouwen met stress en overspannenheid vragen zich af:

–          hoe kan ik ooit lekker in mijn vel komen als ik twaalf uur per dag in touw ben en een baas heb die de pik op mij heeft

  • of

–          hoe kan ik als alleenstaande moeder met twee kinderen, die een baan heeft en ook nog carrière wil maken, ooit genoeg energie hebben en voldoening voelen

  • of

–          als mantelzorger, die er bijna alleen voor staat, gecombineerd met een druk gezin en een baan, überhaupt  nog tijd vinden om eigen leuke dingen te doen?

In de structuur van het dagelijks leven van een vrouw hoort een gevoel aanwezig te zijn wat recht uit de wortels komt, anders kan zij zich namelijk niet lekker voelen.

Vrouwen met stress mogen dichter bij hun echte zelf komen en MOETEN meer gaan luisteren naar hun innerlijke stem.

vrouwen met stress

Vrouwen met stress klachten mogen de deuren van hun innerlijk weer ontgrendelen om hun sterke kanten en eigen vermogens aan te gaan spreken.

Alle vrouwen bezitten nu eenmaal aangeboren talenten, en zelfs uitzonderlijke vermogens, die veel te vaak door de hedendaagse samenleving onopgemerkt blijven. Bovendien die ze zelf dikwijls ook niet meer ten volle onderkennen!

Een van de redenen waarom spreekkamers zo vol zitten met vrouwen met stress en alle aanverwante klachten en kwalen. Heel vaak hoort zij haar innerlijke stem wel maar onderdrukt deze om redenen. Meestal heeft zij geleerd om te luisteren naar anderen die haar iets aanraden.

Het subtiele innerlijke weten van een vrouw is nou juist datgene waarnaar zij WEL naar MOET gaan luisteren wil zij dat haar klachten ooit en voorgoed gaan verdwijnen. Dit is de grootste reden van vrouwen met stress,  burnout, depressie en overspannenheid. Zij zijn daardoor totaal uit hun evenwicht.

Zij missen het zelfvertrouwen, zijn hun eigenwaarde gevoel  en hun richting, totaal kwijt. Terwijl juist die eigenschappen vandaag de dag zelfs vereist zijn!

Vrouwen met stress moeten nu ECHT uit gaan komen voor HUN sterke kanten en HUN hartstochten.

In plaats van alsmaar te blijven schikken, passief te zijn en af te wachten hoe het allemaal MOET, MOETEN WE VECHTEN en ONZE STEM JUIST GAAN VERHEFFEN.

We ontzeggen onszelf de vervulling van onze diepste, wezenlijke en meest elementaire rol in de samenleving, het niveau van ons doen! Doelgericht en als authentiek wezen mogen we zelf ons eigen leven helen.

Vrouwen met stress moeten de WAARDE van HENZELF terugvinden. Het is er gewoon, bij elke vrouw.

Klopt, soms kan het een emotionele speurtocht zijn, maar terugkomen bij je eigen instinctieve natuur is een gevoel wat je direct zult herkennen als: DIT BEN IK JA. Je zult je dagelijks bewust zijn van je eigen macht.

Als jij die, vrouwen met stress groep, wilt verlaten en dat uit de weg wilt ruimen wat jouw persoonlijke voortgang belemmert, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen.

Of HIER METEEN DE KOE BIJ DE HORENS GAAN PAKKEN.

Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter geef je meer vrouwen deze mooie kans om ook alle zeilen bij te zetten om hun doelen te kunnen bereiken.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en reacties of hoe jullie het doen, schrijf ze hieronder neer.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *