Het wezen, ook van een vrouw met stress is sterk. Diep van binnen hebben zij allemaal aanwezige instrumenten die zij aan kunnen spreken om zelf de touwtjes (weer) in handen te kunnen nemen om hun eigen gezondheidsdoeleinden (en die van hun omgeving) enorm te bevorderen. De vrouw met stress klachten, en ook die met de burnout, overspannenheid en depressie, mag zichzelf weer  de basisprincipes aanleren om voorgoed stevig op eigen benen te staan.

Weet dat de vrouw met stress “maar eventjes” haar immense kracht kwijtgeraakt is.

vrouw met stress

De vrouw met stress van vandaag de dag staat ook voor reële problemen:

–          vijandige partners (omdat zij het ook moeilijk hebben)

–          laag inkomen

–          puberproblemen

–          gezondheidszorg problemen

–          regels en wetten waar men zich aan moet houden

om er maar een paar te noemen.

Weten HOE je je eigen vermogens kunt aanspreken en benutten, helpt alle vrouwen met stress om hun problemen structureel op te kunnen lossen.

Ik moedig dan ook iedereen aan de 7 basiswetten eigen te maken en niet langer een vrouw met stress klachten te zijn maar een vrouw met een goede gezondheid en een krachtig eigenwaarde gevoel!

Een vrouw met stress heeft het zelfvertrouwen verloren en heeft haar diepste functies afgestaan aan territoria van mannen.

De geneeskunde, de financiële markt, de bouw, de architectuur, de politiek, de wiskunde, eigenlijk zijn de zachte vrouwelijke eigenschappen uit ons weggeranseld.

Het is de hoogste tijd geworden om alle vrouwen met stress, burnout, overspannenheid en depressie,  het inzicht te verschaffen dat zij zich absoluut niet langer denigrerend meer mogen opstellen ten opzichte van hun “rare” intuïtieve gevoelens, en gewoon te leren voelen dat het “eigenlijk gewoon anders moet”.

Vrouwen met stress mogen weer leren hun originele geaardheid in openbaarheid te brengen. Het vuur wat van binnen wel aanwezig is mag weer naar buiten komen. Mededogen en weerbaarheid tegen “aanvallen” op de juiste manier kunnen pareren.

De hedendaagse samenleving heeft vele vrouwen het gevoel gegeven om angstig en bang te zijn voor deze innerlijke en waardige genezende vermogens. We zijn als het ware massaal de mond gesnoerd en gaan geloven in een “mannenmaatschappij”.

Kwaad en fel, liefdevol en ECHT begaan zijn, zijn die eigenschappen die we MOETEN herwinnen.

Ontgrendel deuren in jezelf en er gaan gegarandeerd nieuwe werelden voor je open.

Alle vrouwen bezitten nu eenmaal aangeboren talenten en uitzonderlijke vermogens die in de hedendaagse samenleving vaak onopgemerkt blijven. Zelfs is het zo dat vrouwen met stress ze bij zichzelf niet (meer) ten volle onderkennen. (de grootste reden van de gezondheidsklachten) En……….zolang als je het blijft ontkennen dat jij ze ook hebt of niet erkent dat jij ze gewoon in je hebt, zit je niet lekker in je vel. Sterker nog, worden klachten en kwalen alsmaar erger.

Zij dient rekening te houden met de:

1.       Mentale wet. Leer je mentale vermogens ook te gebruiken.

2.       Correspondentie wet. Er is meer tussen hemel en aarde. De wetenschap, maar ook alles wat niet bewezen kan worden is er. Alles correspondeert, ook al “zien” we het niet met onze fysieke ogen.

3.       Vibratie wet. Alles is constant in beweging. Alles is energie. Ook jouw gedachten.

4.       Dualiteiten wet.  Er zijn altijd tegenstellingen. Door deze met elkaar te verzoenen vergroot de kracht.

5.       Processen wet. Procesmatig gaan we verder in het leven. We voltooien cyclussen en gaan weer door.

6.       Geslachten wet. We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke elementen in ons. Niemand is 100% vrouw of man.

7.       Oorzaak en gevolg wet. Alles is met alles verbonden. Alles wat je denkt of doet heeft gevolgen zowel in de positiviteit als in de negativiteit.

Ontdek zelf dat evenwicht vinden eigenlijk iets is wat we allemaal elke dag moeten doen en niet alleen de vrouw met stress. Met alle verantwoordelijkheden waar we met zijn allen steeds meer voor komen te staan in de hele maatschappij, de gezondheidszorg maar zeker voor het beschermen van onze gezinnen vandaag de dag, kunnen we het ons gewoonweg niet meer veroorloven om onze eigen vermogens te blijven ontkennen.

Ik beloof je dat ook jij een gevoel zult krijgen dat je functioneert op een geïnspireerd niveau.

Vraag HIER de GRATIS RAPPORTEN aan en doe gewoon mee.

Meer lezen kan HIER en door dit artikel te delen functioneer je meteen al mee op dit level!