Veel Transpireren, Je Bent In Een Voortdurende Toestand Van Alert Zijn.

veel transpireren

Veel transpireren en als het ware constant klaar staan om jezelf te verdedigen of aan te kunnen vallen. Zweet handen en constant een klam lichaam is absoluut geen prettig gevoel. Je krijgt deze klachten omdat je van binnen een onveilig gevoel hebt. Veel transpireren of overmatig zweten, behalve bij sporten of zware lichamelijke inspanningen natuurlijk, zijn tekenen van innerlijke vage angsten. Waar ben jij zo bang voor? Durf jij niet ECHT jezelf te laten zien, wie jij ECHT bent? Je bent om wat voor redenen dan ook in een constante staat van alert zijn.

Veel transpireren en wat nu dan?

Behalve dat je je onfris voelt, en daar weer nare gedachten en gevoelens over krijgt, is het natuurlijk ook zo dat je denkt; dat ook anderen het zien, en ook daar kan je dan weer enorme moeite mee hebben. Al met al is veel transpireren, zweet handen en zelfs ook koud zweet hebben, een klacht waarbij het belangrijk is dat je dan juist wel je naar jouw binnenste gaat. Jij bent het die je: – gevoelens en emoties onderdrukt, of – verdringt, of – niet wil zien naar wie jij werkelijk bent.

Jij bent als het ware bang voor jouw eigenlijke zelf. Je veel transpireren zegt je dat, alleen “versta” jij het (nog) niet. Misschien laat je je wel “stoer” zien, maar…….. ben jij ook wel stoer? Ben jij wel een stoere, sterke en misschien wel arrogante persoonlijkheid?

Of……….zit er misschien wel een eerlijke, openhartige, gevoelige en warme persoonlijkheid in je, die niet goed durft te zijn wie die werkelijk is? Of ben jij die sterke vrouw die alsmaar sterk wil blijven……maar eigenlijk niet langer kan? Omdat er ooit tegen je gezegd is dat je een grote vent moest zijn, of een sterke meid die niet moest zeuren.

Je gaat veel transpireren daardoor; juist omdat je nu niet goed meer durft op te komen voor je ware zelf. Je zit te lang al in deze situatie. Of je weet niet goed hoe hier uit te komen.

Veel transpireren en de grote verandering toelaten.

De grote verandering komt als jij je bewust bent of worden wilt van jouw eigen natuur. Als je daarop durft te gaan vertrouwen  en je kan, als je wil, een enorm sterke en krachtig uitstralende persoonlijkheid worden, als je je veel transpireren zelf aan gaat pakken. Niemand anders kan dat voor je doen.

Je kan wel tips en vaardigheden aanleren om door dit levensproces van je heen te gaan, zodat je klachten van veel transpireren snel minder worden.

Als jij het gevoel hebt jouw veel transpireren onder controle te willen hebben, en je wilt serieus een nieuwe aanpak voor jezelf aanleren, dan kun je nu GRATIS rapporten aanvragen die jou die informatie verschaffen om dat voor elkaar te krijgen. Velen zijn enthousiast geworden, jij kunt de volgende zijn. Op jouw gezondheid!

Ps. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen kan door op de deelknopjes te drukken hieronder.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *