De huisartsenpraktijken zitten vol met mensen die stress of gezondheidsproblemen hebben. Toch ook neemt de mens van deze tijd geen genoegen meer met het beeld van de arts als enige “ingewijde der geneeskunde”. Behandelingen die alleen symptoomgericht zijn zijn helemaal uit de mode. Vanuit jezelf leven betekent naar de persoon kijken i.p.v. dat alleen die ziekte wordt behandeld.

Vanuit jezelf leven en je niet alleen verenigen met de weinig bevredigende richtlijnen van de (medische) wetenschap.

vanuit jezelf leven

 

Ziekteverschijnselen zijn een poging van het lichaam om ziekte te genezen. Eigenlijk is de “genezing” al begonnen als je verschijnselen hebt. Je wordt al gedwongen om:

–          te rusten, te liggen of te slapen

–          te stoppen met iets, of juist te beginnen met iets

–          te kijken of iets op een andere manier kan

–          heroriënteren op zaken

op de oude manier verder gaan kan niet meer.

Onbewust ga je meer vanuit jezelf leven.

De bedoeling is dat je hier bewuster van gaat worden. Je kunt ook bewuster omgaan met jezelf en veel ziekteverschijnselen voor zijn op deze manier.

Vanuit jezelf leven is educatie tot je nemen om bewuster te worden. Jij bent zelf de eigenaar van de klachten of ziekte maar jij bent niet de ziekte zelf. Als je een pilletje neemt voor je hoofdpijn neem je het symptoom weg niet de oorzaak van de hoofdpijn.

Vanuit jezelf leven is het vrijmaken van jezelf en weer gelukkig zijn.

Vanuit jezelf leven geeft vrijheid op 3 niveaus:

–          je “geneest” jezelf

–          emotioneel heb je weer greep in situaties en op jezelf

–          je gedachten zijn veranderd, je denken is veranderd/aangepast.

Je leert creatief zijn omdat je volledig vanuit jezelf leven kan. Een mens hoeft niet zijn leven lang hetzelfde type te blijven, dit kan, mits iemand wil, veranderen. Herontdekken, ontwikkelen, groeien, aan je eigen persoonlijke ontwikkeling doen zal jou goed doen voelen in al zijn facetten.

De mensen om je heen gaan het oppikken. Ze gaan het aan je zien, je straalt, je hebt eigenwaarde gevoel en zelfvertrouwen gekregen. Bovendien verdwijnen de klachten en kwalen, of je gaat er totaal anders mee om en verdwijnen ze alsnog helemaal, en voorgoed! Overwin jouw onzekerheid over jezelf.

Vanuit jezelf leven is de goedkoopste manier en werkt gewoon het beste op de langere termijn.

Vraag GRATIS RAPPORTEN aan en start er gewoon meteen mee. Lees meer op Facebook en laat daar ook jouw gedachten hierover achter.

 


1 reactie

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *