training hoe een gelukkig leven leiden‘Wij onderwijzen een universele cursus’, voor jong en oud. Wie zou gemoedsrust willen ruilen voor iets wat nog begerenswaardiger is? Wat zou dat zijn dan? We moeten ons niet laten verblinden door het uiterlijke goud, omdat we op die manier de verbinding met wie we werkelijk zijn (ons innerlijke goud) en met de levende werkelijkheid om ons heen verliezen. De training ‘hoe een gelukkig leven leiden’ gaat over levenskunst, om open te staan voor alle signalen die het leven ons voortdurend aanreikt, om ons eigen pad naar vervulling en vrijheidsgevoel te kunnen volgen.

Training ‘hoe een gelukkig leven leiden’ leert je op unieke wijze; de weg van zelfkennis toepassen.

We hebben een organisatie met een formule die maatschappelijke betekenis belangrijker vindt dan winst. Wij voelen ons serieus betrokken bij mensen en willen zoveel mogelijk problemen oplossen. Steeds meer mensen beseffen dat er over geluk en welzijn te praten valt. Door schade en schande zijn we steeds wijzer geworden. Steeds meer mensen beseffen ook met ons dat je niet alleen gelukkig wordt van het hebben van (veel) geld en mooie spullen. Wij willen een betekenisvolle organisatie zijn die algeheel welzijn bevordert.

*Inhoud van de training ‘hoe een gelukkig leven leiden”…en…met de wind in de rug.

training hoe een gelukkig leven leiden

Onze training, onze ‘methodiek’ laat zien dat je steeds vrijer kunt worden en werkelijk iets kunt doen aan je belemmerende overtuigingen. Problemen liggen altijd op een van deze gebieden.

1. Gezondheid, fysiek of mentaal.

2. Relaties, partner/partner, ouder/kind, werkgever/werknemer, in groepen……

3. Werk, voel je voldoende voldoening in je huidige werk?

4. Inkomen, is er voldoende voor datgene hoe jij het graag zou hebben dat het was?

De training ‘hoe een gelukkig leven leiden’ is gebaseerd op; Hoe kom je van hier….naar daar, en eventueel op velerlei verschillende manieren. Niet alleen theoretisch maar ook werkelijk het samen doen.

*Wat is het nieuwe van onze training?

We leven in een omslageconomie. Er is als het ware bij velen een stille revolutie gaande. Elk mens weet dat JE GOED VOELEN het allerbelangrijkste is. Als je je goed voelt kan je veel meer aan. En……we ‘moeten’ soms veel aan kunnen.

Elk mens maakt het nodige mee in zijn of haar leven. Het is de kunst van hoe ga je om met de dingen die je meemaakt. Het nieuwe van onze training is dat we een mobiele organisatie zijn met een groot waardecomponent.

Wij geven mensen mogelijkheden, onze deur staat open voor mensen die op wat voor manier dan ook problemen opgelost willen hebben. Wij doen 100% aan welzijnsbevordering. Wij willen een lichtpuntje zijn. Wij weten dat in iedere tegenslag ‘geschenken’ zitten die we samen met mensen willen verhelderen.

De combinatie bewustwording – groei – persoonlijke ontwikkeling plus maatschappelijke betekenis, maakt, dat wij uniek zijn in ons ‘product’. Bovendien leren wij dit fenomeen doorgeven……………..voor onze kinderen en de hele planeet.

*Hoe passen wij dit alles toe?

Training hoe een gelukkig leven leiden

Wij geven 2x in de maand GRATIS de training hoe een gelukkig leven leiden. Deze trainingen zien er elke keer weer anders uit. Wij presenteren ‘stof’ die zeker niet alledaags is en toch ieder mens gegarandeerd aanspreekt, omdat men gewoon weet en voelt dat het zo werkt. Het gaat over emoties en gevoelens. Over hoe je je voelt, over hoe lekker in je vel te komen. Hoe beter om te gaan met jezelf in allerlei situaties.

We gaan niet alleen educatie en informatie geven we gaan ook dingen samen doen. We zijn een gelijkgestemde groep waar initiatieven groeien voor geluk en welbevinden. Ook wij staan open voor inbreng. Persoonlijk je identiteit verruimen geldt voor iedereen die meer uit het leven wil halen en steeds weer schoner en gezuiverd verder wil. Anderen kunnen je helpen om jouw richting gemakkelijker te vinden…….dat is een feit.

*Hoe weet je wat wel werkt en wat niet?

De beste leermethode is de ervaring zelf. Ervaar je veel problemen dan mag je wellicht leren om wat meer open te staan voor de natuurwetten. Laat je ze voor of tegen je werken?

De natuurwetten die gelden voor het onderhouden van je tuin gelden als het ware ook voor het onderhouden van jezelf. Er zijn basisbehoeften in ieder mens aanwezig die je niet kunt blijven negeren uiteindelijk. Vroeg of laat zul je gedwongen worden te luisteren. De natuur laat zich niet manipuleren.

Jouw balans is een geheel persoonlijk verhaal wat alsmaar door blijft gaan.

Bovendien, je kunt nooit goed voor een ander zorgen als je niet goed voor jezelf zorgt en niet je eigen balans in het oog houdt! Streven naar je eigen unieke balans is altijd stress verminderen.

*Hoe kom je in beweging en gaan er dingen positief veranderen?

Problemen blijven analyseren is niet genoeg. Om ambities te realiseren moet je wel in beweging komen. Dat vraagt duidelijk van je; keuzes te maken. Ook dit is een natuurwet. Dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jezelf en jouw welbevindengevoel.

De training hoe een gelukkig leven leiden is een hulpmiddel om in jouw eigen flow te blijven van jouw leven. Jij bent jouw eigen productiemiddel. Fysieke-, intellectuele-, creatieve-, relationele inspanningen zijn nodig om je goed en lekker in je vel te blijven voelen. Serieuze aandacht blijven besteden aan je eigen lichaam, je hart, je verstand en je gevoel, dat geeft je een gevoel van voldoening in een continuerend proces.

*Wat weerhoudt mensen om op tijd “in de revisie’ te gaan?

– Geen ja durven zeggen en spreken voor zichzelf. Ze luisteren teveel naar anderen, denken dat ze buiten ‘de groep’ vallen.

– Geen tijd hebben, met allerlei excuses komen om er niet aan te hoeven.

– Gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaardegevoel, teveel kritisch t.a.v. zichzelf en natuurlijk de angst voor het onbekende.

– Angst is vaak de allergrootste boosdoener.

*Hoe creëer je een betere wereld voor jezelf? Zet de lamp eens op jezelf.

Training hoe een gelukkig leven leiden

De beste investering die je ooit kunt doen is die IN JEZELF. Je kunt tijd alleen goed besteden of je verspilt hem! Door bewust aan de slag te gaan met je ware ik leer je wat jou energie kost en wat jou energie oplevert. Een geïnspireerd leven begint bij bewustwording, je afvragen wat voor jou de dingen zijn waar jij blij van wordt.

Dit ontdekken is een heel persoonlijk proces. Dit kan niemand anders voor jou doen, alleen jij. De training hoe een gelukkig leven leiden kan jou helpen 0m als een prachtige bloem open te komen en hoe prachtig te stralen.

Je kunt pas echt profiteren van ‘wind mee’ als je bereid bent om de route van je persoonlijk ontwikkelen ook werkelijk op te gaan. Voel de grond onder je voeten en loop…..

*Hoe bereik je resultaten zonder dat het ten koste gaat van anderen?

Effectieve relaties zijn gebaseerd op wederzijds voordeel. Hoe je met mensen omgaat is grotendeels afhankelijk van hoe belangrijk die mensen voor jou zijn. De sleutel om ‘resultaten voor het leven’ te bereiken in al zijn facetten zijn altijd gebaseerd op duurzaamheid.

Onze training hoe een gelukkig leven leiden bevat alle ‘stof’ om deze duurzaamheid te waarborgen. Wij hanteren de gulden regel ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden’.

‘Wij geven vandaag het beste wat we in huis hebben’, dat is ons motto!

Elke dag maken wij onze keuzen gebaseerd op;

  • discipline
  • passie
  • visie
  • geweten.

Wij bieden een training hoe een gelukkig leven leiden aan aan die mensen die verantwoordelijkheidsgevoel hebben of willen leren hebben voor het proces en het ‘eindresultaat’.

Wij grijpen elke kans aan om onszelf te verbeteren en om gezamenlijke ‘prestaties’ te versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze natuurwet als de ‘wind in de rug’ blijft voelen.

training hoe een gelukkig leven leiden

Als jij denkt dat je ‘meer in huis hebt’ en het komt er niet echt uit, je wilt meer uit het leven halen of je hebt zorgen, problemen en/of stress; VRAAG HIER GRATIS RAPPORTEN AAN of STEL HIER JOUW PERSOONLIJKE VRAAG, je krijgt per omgaande antwoord.

HIER kun je alvast wat INSPIRATIE OPDOEN en op DIT FORUM lees je wat anderen ervan vinden.

JA IK WIL GEINSPIREERD WORDEN EN MEEDOEN!

Deel dit bericht met vrienden als jij denkt dat ook zij hier iets aan hebben.

Op jouw en ons geluk!

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *