In een bewustwordingsgalerie kun je lekker ronddolen en de plaatjes ‘hun werk’ laten doen. Het ophangen van bepaalde lijn en kleurfrequenties in je eigen omgeving, is een krachtig middel om je gezond en sterk te voelen. Toenemend bewustzijn door beeldend materiaal, kan op velerlei manieren gebeuren. Test voor jezelf uit of het jou iets nieuws brengt.

Toenemend bewustzijn door beeldend materiaal wordt steeds bekenderToenemend Bewustzijn Door Beeldend Materiaal

Vormen, lijnen en kleuren, worden gebruikt om balans te creëren in ruimtes en ook in jezelf. We kennen allemaal de reclames, en wat die ’teweegbrengen’ bij mensen. Ten voordele en ten nadele.

Alle mode verschijnselen hebben alles te maken met stoffen, vormen, lijnen en kleuren. Dit betekent dat je beelden ook bewust kunt inzetten voor bewustwording en helen, gezondheid en welbevinden.

Wat misschien nog niet zo voor de hand ligt is dat; het hangen van bepaalde schilderijen bewustmakende en genezende effecten kan hebben. Toenemend bewustzijn door beeldend materiaal werkt zelfs onbewust al vaak door.

Hooggevoelige mensen vangen de aller-fijnste sferen en gevoeligheden op.

Gevoelige mensen zijn we in feite allemaal, en vangen vaak onbewust veel meer op dan wat we nu beseffen. Door het hangen van schilderijen die zij zelf uitkiezen, en waar zij een bepaald gevoel bij hebben, kan het zomaar zijn dat er stukken gaan ‘genezen’, omdat zij er elke dag een blik op werpen.

Mensen hebben de kans om bij dat ‘positieve gevoel’ te blijven door middel van het beeld wat zij dagelijks zien. Op deze manier krijgt het een nieuwe vaste ‘positieve plek’ in het gevoel. Zo kunnen natuurlijk ook onbewust negatieve gevoelens geplaatst zijn. Ook deze kan men ‘opsporen’ en vervangen door positieve.

Toenemend bewustzijn door beeldend materiaal kan veel meer betekenen, namelijk;

  • Ziektes kunnen zelfs genezen.
  • Oorzaken daarvan kunnen opgespoord worden.
  • Onevenwichtigheden hersteld worden.

Door ‘het gesprek’ aan te gaan over het beeld, kan men samen dieper gaan, naar het gevoel.

Het beeld bekijkend in combinatie met het gesprek aangaan, kan een levensveranderende ‘redding’ zijn. Als de oorsprong van een onevenwichtigheid of disbalans niet aangepakt wordt, zullen lichamelijke symptomen blijven terugkomen.

Als de oorzaak eenmaal is onderkend, is het altijd aan de persoon zelf om te beslissen of hij verdere nodige stappen wil zetten.

De processen van bewustwordende schilderijen hangen kunnen geweldig enerverende ervaringen zijn.

Wil jij jezelf beter leren kennen middels het beeld, is het bezoeken van een ‘bewustwordingsgalerie’ een aanrader. De therapeutische begeleiding zoekt afstemming op jouw level en laat jouw gedurende het bezoek groeien. Dat gevoel ga je nooit meer vergeten.

Je groeit als het ware spelenderwijs door naar een volgend level van leven. Het kan erg leuk, enerverend en innoverend voor je zijn zelfs.

Je hoeft zelf niet eens creatief te zijn of een schilderstalent te hebben.

Je hoeft alleen maar te kijken en te voelen of iets wel of juist niet met je doet.

Toenemend bewustzijn door beeldend materiaal wordt steeds bekender. Zelfs de grote galeries zijn hier bewuster van geworden. De ‘groten der aarde’ worden uitgenodigd naar onze schilderijen te komen kijken.

Het is als een ware (her)ontdekkingsreis. Je gaat jezelf  op totaal andere manieren ‘bezien’ en ‘beleven’. Na deze bijzondere ‘ontmoetingen’ zullen anderen het zelfs aan je gaan zien. Zij gaan veranderingen aan je opmerken, ongeacht of je hen vertelde over jouw bijzondere ervaringen of niet.

Toenemend bewustzijn door beeldend materiaal is voor jouw een nieuwe herkenning geworden.

Deze erg milde vorm van bewustworden kan erg goede resultaten opleveren. Deze vorm van bewustwording kan veel doen bij mensen met stress, burnout, depressie, overspannenheid of hooggevoeligheid klachten.

Je gaat onbewust/bewust de verschillen zien, horen en voelen, tussen jou en anderen. Jij gaat zien, horen en voelen dat jij uniek bent naast anderen die op hun beurt net zo uniek zijn. Je gaat leren wat is van jou en wat is van de ander. Waar is de grens?

Kies de beste vormen, lijnen en kleuren om jouw lichaam en ziel in balans te houden, voorgoed. Ontdek jouw toenemend bewustzijn door beeldend materiaal zelf.

Wil jij meer weten over bewustwording en/of stressvermindering VRAAG HIER GRATIS RAPPORTEN AAN, die vol staan met gratis tips en tools.

Inspiratie kan je halen op de FB-pagina of op het Forum.

Bewustwordende schilderijen kan je hier bekijken.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *