Symptomen stress vrouwen voelt als elektriciteit? Kent u dit gevoel?

symptomen stress vrouwen

Je eigen lichaam is de graadmeter van hoe het ervoor staat? Wat voelt u in uw lichaam?

–      Pijn?

–      Oververmoeidheid symptomen?

–      Lusteloosheid?

–      Geen energie?

–      Gejaagd?

–      Druk?

–      Licht hoofd?

–      Veel transpireren?

–      Duizeligheid en moe?

 

Weet, dat alles, en dus ook je eigen symptomen stress vrouwen, een doel heeft. Wat zou het doel voor u kunnen zijn?

De elektriciteit die ik hier bedoel, (symptomen stress vrouwen) is de innerlijke beweging die je diep van binnen voelt, en waarvan  je weet dat er iets MOET veranderen. MAAR WAT?????

 

Symptomen stress vrouwen laten je iets zien.

 

Je hebt deze symptomen stress vrouwen dan ook niet voor niets. Wat ik bedoel te zeggen is, dat we bereid moeten zijn ons te laten leiden door onze intuïtie. Vervolgens bereid moeten zijn om die leiding onmiddellijk en zonder angst te aanvaarden.

 

We moeten zelf (bewust) hier gaan “puzzelen” als wij helderheid willen over onze eigen symptomen stress. HET IS NIET MET EEN PILLETJE OP TE LOSSEN. Eventjes misschien wel, maar zeker niet voor de langere termijn.

 

Ik herinner me nog dat mijn huisarts voor me stond, omdat ik daar was met stress klachten, zo’n 35 jaar geleden, met een poster waarop stond: psychiatrie zit niet in een potje. Ik heb toen ik thuiskwam alle pilletjes door de wc gespoeld. Wat ik vandaag de dag uiteraard niet meer zou doen vanwege het milieu.

 

Op dat moment voelde ik me boos worden, en ik was ook teleurgesteld, maar nu ben ik hem dankbaar dat hij mij een zeer belangrijk gegeven liet zien.

 

Als ik nu nog ooit symptomen stress vrouwen heb, weet ik gewoon dat ik iets zal moeten veranderen in mijn leven.

 

Mijn stress wil mij iets zeggen. We hebben onze eigen zintuigen gekregen om zelf informatie mee te verkrijgen. Met:

–      onze eigen oren horen we

–      onze eigen ogen zien we

–      onze eigen huid voelen we.

Zie jezelf als een persoon die hier is om dat te doen wat in je eigen mogelijkheden ligt om te doen. En dat is veel meer dan je denkt.

 

Symptomen stress vrouwen is spirituele energie, en betekent letterlijk succes of mislukking.

 

Een leven vol zorgen en pijn, wat maakt u er zelf van?

Waar gaat uw aandacht naar toe? Is er echt niets meer waarvan je kunt genieten?

Laat je hengel altijd uitstaan, in het beekje waar je het minst verwacht zal vis blijken te zitten.

 

Als u serieus geïnteresseerd bent in het HOE te verminderen van symptomen stress vrouwen, of zelfs geheel wilt laten verdwijnen, dan kunt u HIER NU GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met informatie HOE dat te doen.

Tenzij u al helemaal lekker in uw vel zit, en topfit bent.

Op uw vitaliteit, gezondheid en welbevinden!

PS. Meer lezen op Facebook-, reageren, uw verhaal delen of vragen stellen.

HIER AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *