Waar gaat het in eerste instantie om als je symptomen stress hebt? Jezelf kennen.

 

Soms kan een goede hulpverlener helpen om jouw aanwezige ervaringselementen op een nieuwe manier te ordenen.

 

Symptomen stress verminderen door nieuwe mogelijkheden aan te boren.

Er vanuit gaande “dat alles mogelijk is voor hem/haar die gelooft” is het aardige ook nog, dat….. het vaak werkt. Waarmee ik niet zal zeggen dat het overal en altijd “absoluut waar” is wat ik zeg.

 

Door simpele technieken, strategieën en vaardigheden aan te leren, kunnen symptomen stress verminderen, verschijnselen burnout, licht hoofd klachten, duizeligheid en moe zijn, veel transpireren, en allerlei andere gezondheidsklachten, als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 

Gewoon om het simpele feit dat je meer greep kunt krijgen op je eigen innerlijke processen. Door educatie tot je te nemen, toe te passen van het geleerde, dat ook vol te houden en/of aan te blijven vullen, kan ook jouw leven radicaal veranderen.

 

Openstaan voor nieuwe betere mogelijkheden, nieuwe kansen aanboren, betekent simpelweg je symptomen stress verminderen en voorgoed achter je laten en er een blij leven terug krijgen!

 

Symptomen stress verminderen en omvormen naar een geluksgevoel.

 

Kan dat wel? Jazeker.

 

Ons eigen zenuwstelsel reageert onmiddellijk op onze persoonlijke zintuiglijke indrukken. Maar…………ons zenuwstelsel is ook een product van ons eigen denken geworden door de tijd heen. Met de meeste voordelen natuurlijk, maar zeker ook nadelen.

 

Wij zien wat wij denken te zien. Wij interpreteren onze eigen “bevindingen”. Hier, op dit punt, kan een hoop gewerkt worden, mits men “openstaat voor nieuwe dingen”. Zolang als jij geen last hebt van symptomen stress, is er ook niets aan de hand, en ga je gewoon door. Maar wat nu, als jij wel last hebt van symptomen stress en/of allerlei andere kwalen en klachten, en jij wilt ook liever een geluksgevoel?

 

Door educatie kan iemand zijn denken, doen en handelen uitbreiden en vergroten, zodat er veel meer keuzemogelijkheden ontstaan.

 

Symptomen stress verminderen door een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Stilstand is achteruitgang. Jij hebt veel meer mogelijkheden dan dat jij nu denkt. Op alle gebieden zelfs.

–          Wat zal er met je gebeuren als jij niet wil veranderen denk je?

 

Mensen zijn niet beter of slechter omdat zij geen goede keuzes voor handen hebben.

 

Wij geloven, dat als mensen in ieder geval keuzes krijgen, zij zich ook constructiever opstellen.

 

 

Als u denkt, ik wil meer weten over HOE symptomen stress aan te pakken, dan kunt u HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips, tools en vaardigheden, die u direct al kunt toepassen in uw leven. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Op uw vitaliteit en gezondheid!
Ps. Voel u vrij dit bericht te delen op Facebook, uw reacties erop te geven of vragen te stellen.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *