Symptomen stress oplossen door ze te herkennen en nog belangrijker: TE ERKENNEN.

symptomen stress oplossen

 

 

 

 

Elk leven is uniek en elk leven kent zijn moeilijkheden. Vroeger waren er ook symptomen stress en nu ook. Het is wel zo dat, door de (drukke) leefwijzen en de levensstijlen van mensen, veel ongezonde gewoontes, normaal zijn geworden.

 

We beseffen niet voldoende dat, symptomen stress en alle chronisch geworden kwalen en ziektes, voor een groot deel door ons zelf worden aangedaan.

 

We mogen daar meer bewust van worden.

 

Symptomen stress oplossen mogen we zelf doen.

 

De Raad van de Volksgezondheid is steeds actiever aan het worden als het gaat om symptomen stress oplossen en een preventief beleid. Zij willen zorgverzekeraars, gemeenten en de landelijke overheid, meer bewust maken van dit preventief beleid.

 

We zien in Finland al een mooi voorbeeld van een “gezond project” en waar de ziektegevallen enorm gedaald zijn. Symptomen stress oplossen begint bij jezelf in een vroeg stadium. Je eigen symptomen van beginnende stress herkennen en erkennen dat ze er zijn. Dan pas kan je starten met een goed vitaliteit zelfredzaamheid programma.

 

Symptomen stress oplossen en weer greep voelen, hoe doe je dat?

 

Mensen in zijn algemeenheid kennen:

– mislukkingen

– teleurstellingen

– moeilijke ogenblikken, en daar ontkomt niemand aan.

Wat maakt het nu dat de ene mens enorme last heeft van symptomen stress en de ander leidt een harmonieus leven?

 

Zij hebben meestal het gevoel dat het leven goed voor hen is.

 

En hoe kan jij nu dat gevoel bereiken, daar gaat het om.  50 tot 75% van alle klachten van mensen die bij de artsen langskomen hangen samen met stress.

 

Het merendeel is nog steeds gericht op medicatie, antidepressiva, angstdempende middelen en slaapmedicatie. Om het nog maar niet te hebben over medicijnen tegen hoge bloeddruk, cholesterol, maagklachten enz enz.

 

De voorkeur zou steeds meer uit moeten gaan naar een preventief, alternatief en complementair vitaliteit zelfhulp programma, waar iedereen zelf het grootste aandeel in heeft. We zijn zelf (uitzonderingen daar gelaten) verantwoordelijk voor onze eigen gezondheid en welbevinden.  Door het mogen ‘ventileren’ van gevoelens in combinatie met een gezonde levenswijze kunnen we allemaal veel ellende voorkomen.

 

Als jij het gevoel hebt serieus iets te willen doen en jouw symptomen stress oplossen wilt, dan kun je HIER GRATIS rapporten aanvragen die vol staan met tips en vaardigheden om direct te starten met jouw eigen vitaliteit programma. Honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het jouwe kan het volgende zijn.

Wil jij snelle resultaten en gelijk het maximale bereiken; GA HIER DIRECT NAAR HET PROGRAMMA.

Meer lezen kan op de FB-PAGINA en delen kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *