Stress kan iemands leven enorm verzieken. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om eigen emoties te begrijpen, hoe je jezelf kunt leren accepteren en weer door kan gaan met ECHT leven. Symptomen stress houden iemand werkelijk van het ECHTE leven af.

Symptomen stress houden of tijd maken voor groei en ontwikkeling om in balans te kunnen komen.

symptomen stress houden

Voor het creëren van innerlijk geluk moet je voortdurend je eigen richting bij blijven stellen. Het is eigenlijk hetzelfde als autorijden, een vliegtuig besturen of zelfs fietsen; je moet constant kleine aanpassingen blijven doen om op de goede weg te blijven en in evenwicht.

Vergeet niet dat de buitenwereld nooit verantwoordelijk is voor hoe jij je voelt. We hebben allemaal de mogelijkheden mee gekregen om een innerlijk gevoel van vrede te hebben.

Helaas worden onze levens soms wreed verstoord door het hebben van problemen met als gevolg stress. Onze huidige levensstijlen zijn daar mede verantwoordelijk voor.

Maar…………………..niemand kan jouw eigen genezende vermogen afnemen, om te kunnen kiezen voor fit en vitaal zijn, tenzij jij het laat gebeuren. Er is nu ruimte voor groei en ontwikkelingen. Symptomen stress houden hoeft echt niet langer!

Een nieuw gezondheidsdoel stellen voor jezelf is gewoon weten wat je wel wilt.

De wereld zit vol ongezonde mensen die symptomen stress houden en/of met allerlei kwalen behept zijn. Het ontbreekt hen aan een soort van zelfredzaamheid. Ook hebben velen de ijdele illusie dat de buitenwereld maar moet veranderen.

Helaas, ook hier kan ik zeggen dat de enige die iets aan je symptomen stress kan doen is, jijzelf. Je geeft eigenlijk gewoon je eigen macht weg door zo te denken. Hoewel het inderdaad soms lijkt dat de buitenwereld verantwoordelijk is voor je stress, ben je er echt toch zelf volledig verantwoordelijk voor.

Sterker nog, door te blijven geloven dat je van anderen afhankelijk bent, raak je alsmaar verder weg van je eigen kracht en mogelijkheden.

Ook jij bezit de macht om een nieuw begin te maken en een nieuw gezondheidsdoel voor jezelf vast te stellen, ongeacht waar je nu staat.

Symptomen stress houden of kiezen voor het voorgoed weg houden van die lastige stress en burnout.

Het vermogen heb je om te begrijpen hoe alleen jijzelf verantwoordelijk bent voor je emoties en gevoelens te kunnen hanteren. Dan weet je nu dat de oplossing ook binnen je bereik ligt. Dit erg eenvoudige en simpele gegeven, maar wel allerbelangrijkste inzicht maakt, dat succes niet meer uit kan blijven. Mits jij natuurlijk geen tips en vaardigheden wilt leren voor je eigen welbevinden.

Doe zelf de lamp aan!

licht aan doen!

licht aan doen!

Je eigen levenswijze eens onder de loep nemen, nieuwe inzichten verwerven, kan op dit FORUM.

Gratis Rapporten hier aanvragen, deze staan vol met vaardigheden en tips om direct zelf al te beginnen.

 

PS. Meer lezen kan HIER, dit bericht delen kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *