Emoties en gevoelens die niet op een juiste manier gekanaliseerd worden kunnen ergens vast gaan zitten, om er vervolgens uit te komen als symptomen stress. Reden om ze te leren kanaliseren. Letterlijk een kanaal vinden om ze af te laten vloeien. Het proces begint bij symptomen stress herkennen.

 

Symptomen Stress herkennen en vooral erkennen dat je ze hebt.

symptomen stress herkennen

Duizeligheid en moe zijn, licht hoofd klachten, overspannen symptomen, oververmoeidheid symptomen, spanningen, kort lontje, symptomen stress herkennen die jouw leven behoorlijk in de war kunnen brengen.

 

Symptomen stress herkennen is belangrijk maar nog belangrijker is het erkennen dat je ze hebt. Als je niet wilt weten dat je last hebt van stress klachten, veranderd er ook niets. Als je er wel naar wilt kijken, en je wilt er iets aan doen, zijn er volop mogelijkheden.

 

Symptomen stress herkennen, erkennen is het verwerken van gevoelens.

Hoe kan jij de baas worden over jouw eigen symptomen stress? Door het verwerken van jouw emoties en gevoelens.

 

Wat doe jij als je voelt:

Angst, agressie/boosheid, verbazing, walging, geestdrift, vreugde en verdriet? Durf jij dat te uiten, er over te praten met een vertrouwd iemand? Als je ontkent dat je ze hebt, worden ze verdrongen in je lichaam. Ze lijken in eerste instantie weg te gaan om later als stress weer voor de dag te komen. jouw symptomen stress herkennen dus!

 

Je kunt zelfs je emoties en gevoelens niet echt wegmoffelen, ook al denk jij misschien van wel. Een “kanaal” zoeken om ze af te laten vloeien en zodoende te verwerken, is een must, als je de baas wilt worden over jezelf.

 

–          Wat is het allerbelangrijkste aspect in je leven wat je veranderd zou willen zien? Symptomen stress herkennen en laten verdwijnen, goed kunnen slapen, goed gewicht, meer plezier, vitaliteit?

–          Wat heb je al gedaan om jouw problemen te verhelpen?

–          Heb je ooit het punt gevoeld waar je dit bereikte?

–          Heb je het gevoel dat je iemand nodig hebt om dat punt wel gaan te bereiken?

 

Deze vragen lijken simpel, maar heel eerlijk gezegd, wel de allerbelangrijkste, tenminste als jij je eigen antwoorden als een realiteit wilt zien, en…………………………helemaal jouw symptomen stress herkennen en erkennen wilt, om uiteindelijk verlost te worden van die nare klachten.

 

Ik verwacht geen antwoord van je, maar denk erover wat jouw antwoorden zijn, en dan vooral voor jezelf!

 

Als u het gevoel hebt meer te willen weten, over HOE de baas te worden over jezelf en je stress, dan kunt u HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met informatie hierover.

U kunt zelf direct starten met uw eigen vitaliteit en gezondheid bevorderen!

P.s. Lees meer op Facebook-, geef je reactie daar of stel je vragen.

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *