Voel u vrij dit symptomen stress artikel te delen op Facebook of weg te Tweeten!

Symptomen Stress Weg Ermee.

symptomen stress

symptomen stress

Een hebben we allemaal onder controle maar twee (nog) niet. En willen we onze symptomen stress wel onder controle hebben? Want willen is een erg belangrijk gegeven.

Wat willen wij eigenlijk?
Groeven en rimpels in ons gezicht en zweren in onze maag? Of een lekker leven en vol van energie zijn…………………

Symptomen stress kunnen ons leven echt verzieken.

We ervaren last en we zagen maar door. We blijven maar doorgaan en we hebben het erover wat ons allemaal is aangedaan. Hoe moeilijk de baas, onze partner, onze kinderen, onze ouders, vandaag weer allemaal deden. Jongens wat hebben we het toch lastig met onze stresssymptomen.

En wat doen wij ermee?

We zagen door en we zagen het zaagsel ook nog eens.

Symptomen stress, de ideale voeding daarvoor, waar ligt die?

Jaren geleden al vertelde mijn man het leuke verhaal van de “zingende tuinman” in het gevangeniscomplex. Een gevangene, die dus in het dagelijkse leven een tuinman was, had “de opdracht” om binnen de muren de planten en moestuin bij te houden.

Hij zong altijd uit volle borst als hij bezig was met “zijn karwei”.

Deze persoon had beslist geen symptomen stress, althans zeker niet op het moment als hij bezig was met werken en zingen.

Hij gaf blijk van een groot gezond verstand, meer dan de meesten onder ons. Hij werd er in ieder geval niet door geknakt dat hij in de gevangenis zat. Natuurlijk hij zat daar niet voor niets. Ook hij kende beslist zijn zorgen.

Symptomen stress zullen ook deel van zijn leven zijn geweest.

Toch genoot hij van het leven in zijn gevangen situatie. Dat straalde hij ook uit. Iedereen had het er ook over, hoe “bijzonder” hij was.

Helaas zijn we met zijn allen ook nog gewend aan het feit dat wij somber moeten zijn als er “ernstige” situaties zijn. We zijn meer gewend aan symptomen stress en sombere gezichten dan aan blijde gezichten in onveranderbare situaties.

Raar eigenlijk toch.

We kunnen een hoop leren van deze mensen die deze “levenskunst” verstaan.

Symptomen stress, er wordt veel “over” geschreven.

Maar om ze te hebben.

Het meeste wat je hierover leest zijn de kenmerken, het herkennen van je eigen stress symptomen en de eventuele diagnoses. De “adviezen” wat te doen.

Wat mij persoonlijk het meeste boeit is, HOE mensen ermee bezig zijn en HOE af te komen van de symptomen stress. Of HOE er mee om te gaan zodat men er weer mee vooruit kan in het leven. HOE symptomen stress ook gewoon te “mogen” hebben, en productief in te zetten zelfs, voor een beter leven.

Dat symptomen stress onprettig aanvoelen is duidelijk. Wat ga je met dit signaal doen.

Knap lastig kan het zijn, als je weg moet en de symptomen stress beheersen u.

Knap lastig kan het zijn als u stress symptomen hebt en u weet gewoonweg niet wat te doen.

Knap lastig kan het zijn als u het gewoonweg niet durft om uw symptomen stress te bespreken met iemand.

Knap lastig kan het zijn als u er alleen voor staat.

Als u het gevoel hebt dat uw symptomen stress uw leven beheersen en u bent op zoek naar een veilige en snelle methode om uw stress gerelateerde klachten te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen vraag dan NU HIER UW GRATIS RAPPORT aan. De informatie in dit rapport heeft al honderden levens veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Op uw gezondheid!

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *