Stresssymptomen veroorzaken ziekten en geven vaak niet duidelijke omlijnde, of specifieke klachten aan. Integendeel zelfs, er zijn talloze verschillende manieren waarop het menselijk lichaam reageert.

Stresssymptomen veroorzaken ziekten, uw leven gaat totaal overhoop.

 

stresssymptomen veroorzaken ziekten

Stresssymptomen veroorzaken ziekten, sommigen hebben in eerste instantie vage klachten, zoals neerslachtigheid, angst en licht hoofd klachten. Lichte hoofdpijn, slapeloosheid en indigestie zijn gewoonlijk vroege signalen dat je stress vat heeft op jouw lichaam.

 

Langdurige stresssymptomen veroorzaken ziekten die ernstiger, zelfs levensbedreigende ziekten en kwalen kunnen worden, en in een nog later stadium zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben.

 

Verkeerd voedsel, een te drukke leefwijze, veel drinken en roken, te weinig lichaamsbeweging, hiervan weten we allemaal dat het slecht voor ons is. Maar……..ook stresssymptomen veroorzaken ziekten die dus ontstaan uit spanningen en teveel belasting, en uiteindelijk ontaarden in bijvoorbeeld een hartaanval. Daar wordt nog steeds veel te weinig aandacht aan gegeven.

 

Ondanks de vele wetenschappelijke medische behandelingen voor de vele kwalen, zou er m.i. veel meer aandacht besteed moeten worden aan de preventieve zelfzorg en zelfredzaamheid van gezondheid en welbevinden.

 

Stresssymptomen veroorzaken ziekten, waar veel meer levens last van hebben dan dat men bewust ervan is.

 

Stresssymptomen wat zijn het eigenlijk?

 

Stress klachten hebben, een veel gebruikte kreet, een mode-woord, maar wat is het nu precies?

 

Geestelijke druk en spanning, en onmeetbaar. Invloeden van buitenaf, of afkomstig van ons eigen denken, gebeurtenissen of ontwikkelingen die op ons inwerken, onbewust of bewust geven reacties in ons lichaam, die niet prettig aanvoelen.

 

De gevoeligheid hiervoor is een uiterst uniek gebeuren. Oordelen over te gevoelig zijn is dan ook vaak een misplaatste opmerking.

 

Het is een (levens)kunst om hier goed mee om te gaan. Greep op je eigen gevoelens en daardoor op je eigen leven hebben is een basis om je gelukkig te kunnen voelen. Er is geen algemeen geldende regel hoe dat moet. Wel zijn er aan te leren basis elementen en die zijn nog simpel ook.

 

Stresssymptomen veroorzaken ziekten die zeker een ongunstige invloed op iemands leven hebben.

 

Gezond zijn en overleven in deze hectische tijden is voor velen is zoiets als overleven in oorlogstijd. Als je goed om je heen kijkt en luistert naar mensen, hoor en zie je het ook.

 

De steeds aanwezige vijand is stress!

 

Om er succesvol uit te komen voor jezelf, zodat stressymptomen geen ongunstige invloed meer kunnen hebben op jouw leven, moet je ze natuurlijk herkennen en nog belangrijker erkennen dat je ze hebt.

 

Geestelijke en fysieke kracht van jezelf verhogen door de juiste “foefjes” te leren. Het zal enorm schelen als je weet hoe en wat te doen. Je zal het onmiddellijk opmerken in je gevoel en in de verhoging van je energie.

 

Wat zal er gebeuren met jou als je niets onderneemt, en jouw stresssymptomen veroorzaken ziekten ondergronds, jij laat ze door sudderen?

 

Als jij het serieuze gevoel hebt : ik wil toch meer weten over HOE stresssymptomen uit mijn leven te verbannen zijn, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips, tools en vaardigheden om direct zelf al toe te passen in uw leven. Het kan zomaar zijn dat u direct de voordelen er al van ervaart.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter kunt u levens redden!

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *