Gespannen, vastzittend in jezelf, gevoel van onmacht, misschien veel transpireren, licht hoofd klachten, duizelig en moe……………..Hoe kunnen jouw stresssymptomen verdwijnen, vraag jij je af.

Stresssymptomen verdwijnen alleen als jij trouw wilt zijn aan jezelf.

stresssymptomen verdwijnen

Jij bent jezelf kwijt. Je vertrouwt jezelf niet meer, je staat als het ware op een afstand van jezelf. Vaak wordt er gevraagd:  “Hoe moet ik bij mezelf komen, hoe moet ik dat doen?”

Het begint bij het voelen.

Wat voel jij nu? Je buik, je benen, je hoofd, je angsten?

Voel jij ook je eigen hart?  Ben jij die liefdevolle persoon, die gewoon zichzelf durft te zijn? Of ben jij steeds maar bezig om te voldoen aan wat anderen van jou verwachten?

Stresssymptomen verdwijnen alleen als jij je eigen waarheid gaat voelen en beleven. Wees je eigen leider, en baan je eigen weg!

Stresssymptomen verdwijnen met behulp van de juiste support.

Soms ben je (tijdelijk) de weg even kwijt, en heb je iemand nodig die je een duwtje geeft. In principe kan dat iedereen voor je zijn. Dat ene kleine inzichtje, die juiste gouden tip, dat goede gevoel wat je kreeg na dat ene gesprek met iemand………….

 

Als jij “openstaat” voor positieve veranderingen, t.a.v. je eigen welbevinden, komen de juiste tips naar je toe. Het enige wat jij hoeft te doen is het besluit te nemen  dat je wilt dat jouw stresssymptomen verdwijnen.

We zijn allemaal sociale wezens en op een gegeven moment hebben we het nodig, te voelen, dat we deel uitmaken van een groep waar het sleutelsucces zit van gezond, fit en energievol leven.

Waar wil jij bij horen? Bij de negatievelingen of de positieven? Het is een keuze!

Geloof jij dat, om door een negatief denkproces heen te gaan, je een positieve, dagelijkse, of wekelijkse bepaalde (e-mail) support nodig hebt? Denk jij dat het voor jou allemaal waarheid kan worden, en dat er ECHT iets gaat veranderen met je gezondheid als jij in je mind hebt: Ik kan het en ik wil het ook?

Wat is er mis met (tijdelijk) geholpen te worden om jouw specifieke en unieke gezondheidsdoelen te behalen? Zodat al jouw stresssymptomen verdwijnen om vervolgens ook nooit terug te komen, gewoon om het simpele feit dat jij hier leerde mee om te gaan.

Als jij het gevoel hebt: nu wil ik ECHT dat mijn stresssymptomen verdwijnen en ik wil hierover alles weten, Hoe dat precies te doen, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen waarin simpele technieken staan om direct zelf  te starten.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Ook op Facebook kun je veel lezen over dit onderwerp, reageren en/of vragen stellen.

HIER DIRECT AANVRAGEN

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *