Meerdere invalshoeken zijn mogelijk. Een stapsgewijze benadering, en die je zelf kunt doen, is een zelfredzaamheid programma doen. Als de ene stap niet helpt kun je de volgende doen. Ieder mens is een uniek wezen en wat bij de ene mens helpt werkt bij de ander totaal niet. Ook stresslast wordt door iedereen anders ervaren en gevoeld.

Stresslast is geen kwaal die jou zomaar overkomt.

stresslast

Als jij stresslast ervaart is het belangrijk om meerdere disciplines te bekijken en zelf te bepalen wat jou het beste aanspreekt. Er zijn zo enorm veel mogelijkheden, zowel uit medische als natuurlijke, psychologische, religieuze, spirituele en zelfs occulte werelden.

Allemaal zijn ze gericht op het bijsturen van iets waar het misloopt in het leven van mensen. Preventief aan je stress reacties werken kan voorkomen dat je chronische klachten en kwalen krijgt.

Tijden veranderen snel en vragen van ons mensen dan ook constant om aanpassingen te doen. Dit kost enorm veel kruim en energie en geeft stresslast. Er bestaan nauwelijks situaties die van zichzelf stress-vol zijn, hoe kijkt iemand naar een situatie. Meestal heeft het met wel of geen greep-voelen te maken.

Stresslast hebben is dan ook geen klacht die jij zomaar hebt. Het is een signaal aan jou, nu op dit moment in je leven waar jij iets mee mag doen. Weer greep leren krijgen op jouw leven.

Stresslast hebben vraag je om een stukje persoonlijke ontwikkeling te gaan doen.

Jij kunt leren om greep gaan te voelen in situaties en greep te krijgen op jezelf, jouw emoties en gevoelens. Te hoge eisen stellen aan jezelf bijvoorbeeld is een voedingsbodem voor stress. Stress signalen leren herkennen door educatieve programma’s te doen. Er is enorm veel over te vinden.

Jezelf beter leren kennen en weten wat jouw eigenschappen zijn. Meestal zijn de mensen die stress ervaren ver weggeraakt van zichzelf. Als je de volgende signalen herkent is het de hoogste tijd om actie te ondernemen:

–          Geestelijk: irritatiegevoel, piekeren, angstig, geen zin in sex, vroeg wakker worden of onrustig slapen.

–          Lichamelijk: zweterig, hartkloppingen, duizelig, gespannen schouders en nek, geen eetlust of juist overmatig eten, drinken of roken.

Stresslast voelt alsof er constante alarmtoestand is.

Dat is het ook. Het is ook een alarmtoestand in je lijf. Als jij niet luistert in deze fase loop je dan ook het risico ergere klachten en kwalen te krijgen. Leren hoe om te gaan met jouw klachten en pijnen en je stresslast zelf aan te pakken kan een erg leuke bezigheid zijn. Zeker als je je dan elke dag een stukje beter gaat voelen.

Je gaat er elke dag beter uitzien, je gaat het uitstralen en je omgeving gaat het zien. Je krijgt complimenten omdat je blaakt van gezondheid en van de energie die je hebt gekregen. Je gaat stralen!

Als dat is wat jij wilt, jij wilt meer weten over hoe stress te verminderen is, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen. Deze rapporten staan vol unieke en levensveranderende informatie waar jij direct al mee kan beginnen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin en Twitter geef je anderen ook deze bijzondere kans! 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *