Jij hebt stress en wie stel jij aansprakelijk voor jouw stress klachten. Wie is de stress zondebok. Velen hebben inderdaad de behoefte om de schuld te geven aan allerlei factoren buiten hen. Helaas mensen we kunnen veel factoren opnoemen maar de enige die echt verantwoordelijk is voor je fit voelen: dat ben jij zelf!

stress zondebok

Stress zondebok hebben en je weet (nog) niet waarom, dat kan wel.

Je kunt je overbelast voelen en daardoor stress krijgen. Een veelheid aan bepaalde verplichtingen en/of  in een te hoog tempo voor jou leven kan enorm belastend zijn. Dat wil niet zeggen dat iedereen daar moeite mee heeft. Er zijn er genoeg die niets liever willen dan snel, snel en nog eens snel. En veel, veel en nog veel meer, zonder dat zij ooit echte stress krijgen.

Maar jij wel, jij hebt wel last. Dat komt omdat jij, jij bent. Een uniek wezen met eigen unieke emoties en gevoelens. En die mogen er zijn!

Ben jij:

–          prikkelbaar

–          gehaast of gespannen

–          angstig

–          of onverdraagzaam misschien,

ieder gevoel van overbelasting is verschillend, en bij ieder mens anders. Waar de ene mens stress krijgt, fluit de ander vrolijk verder. En dat stukje, stress zondebok, mag jij opnieuw gaan accepteren.

Jij bent jij en jij mag nu leren met jouw emoties en gevoelens goed om te gaan zodat stress zondebok ook uit jouw leven verdwijnen kan.

Bij stress zondebok terug naar je eigen wezen.

Je eigen persoonlijkheid vinden. Aan persoonlijke ontwikkeling gaan doen. Jezelf opnieuw leren kennen. Wie ben jij die nu in deze (zware)periode stress zondebok klachten heeft.

Stop eens eventjes met alsmaar ijverig te zijn. Alleen maar met “productieve” bezigheden bezig te zijn. Accepteer eens eventjes dat je nu stress hebt en dat het tijdelijk niet lukt allemaal. Leg je er eventjes bij neer.

Ik schrijf dit niet om jou van je stuk te brengen maar om jou te helpen naar een gelukkiger gevoel van leven. Hoe jij verlichting kan gaan voelen, zelfs tevredenheid en een hoop energie krijgt.

Rust in de plaats van de alledaagse stress kan een gewoon alledaags gevoel van je worden wist je dat? En sterker nog je bent dan productiever dan ooit tevoren.

Ontdek de positieve stress in jouw leven.

Als je wacht op het echte “overwerkt zijn en tot helemaal niets meer kunnen doen” en je bent “veroordeeld”, is het nog niet te laat. Je hebt elke minuut van de dag weer een vrije keuze om te kiezen voor wat jij wilt. Leer jouw eigen waardigheid kennen en ruim je stress zondebok zelf op.

Ontdek zelf hoe leuk en enerverend een proces van persoonlijke ontwikkeling kan zijn. Je eigen stress kunnen hanteren geeft je enorm gevoel van zelfvertrouwen. Vraag HIER DIRECT GRATIS  unieke en levensveranderende informatie over aan, en start meteen!

PS. Door dit bericht te delen met vrienden van Facebook, Linkedin of Twitter geeft u hen ook deze bijzondere mogelijkheid!

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *