Als we meer over onszelf willen leren, en we willen onze stress weg hebben, voorgoed, is niet elk programma zomaar geschikt voor iedereen. De eigenheid en uniekheid van elk mens wordt dan ook te vaak over het hoofd gezien. Ook als het om een stress behandeling gaat.

Stress weg door te leren van het leven zelf.

stress weg

stress weg

Het is ons doel om te leren. Te leren van dingen en situaties. Als je je niet lekker voelt bij bepaalde situaties en je blijft op die plek, gaat er geen stress weg. Die blijft zelfs, wordt sterker en uiteindelijk nog een chronische klacht ook.

Vaak beseffen mensen niet eens wat er precies omgaat in hun eigen binnenste. Vaak kennen ze hun eigen diepste angsten en fantasieën maar half en houden ze die het liefste nog verborgen ook.

Maar…….snachts ……als het donker is, komen de wildste dromen weer voorbij als nachtmerries, of juist als fantasieën, die we overdag niet durven aan te gaan. Als we maar eens meer naar ons echte zelf zouden gaan leven, gaat stress weg en bloeien we op als nooit tevoren.

Stress weg door het ECHT nu aan gaan met jezelf, je bent het waard!

We weten allemaal meer van de buren, de maatschappij en hoe het zou moeten, van de bergen en computers af, dan van ons zelf. We voelen gewaarwordingen in ons lichaam maar herkennen ze niet. We zien beelden maar herkennen ze niet. We hebben ideeën maar durven er niets mee te doen.

Het is opmerkelijk eigenlijk dat we onze eigen innerlijke gewaarwordingen, gevoelens en emoties gewoon niet serieus nemen. We lopen  massaal in de rij, achter de anderen aan, we volgen, zonder zelf te voelen en te denken wie wij zelf zijn.

Weet je dat het een geweldige ervaring is, om eens gaan te ontdekken wat jouw wereld is, je eigen verhelderende inzichten eens gaan te zien en eens ECHT aan te gaan?

Je hoeft er helemaal niet bang voor te zijn, alhoewel dat ik weet dat, een stress weg programma, niet voor iedereen geschikt zal zijn. Velen zijn toch te bang voor eigen gevoelens en blijven luisteren naar anderen.

Stress weg, voorgoed, door de “zwerftocht” stap voor stap aan te gaan.

Het is onze diepste neiging om gezond en wel door te willen gaan in ons leven. Stress klachten hebben betekent kijken naar wat er nu gaande is, opruimen en weer doorgaan.

 

Ontdek zelf hoe enerverend het kan zijn om een zelfzorg/zelfredzaamheid programma te doen zodat ook jouw stress weg gaat. GRATIS RAPPORTEN hier aanvragen om direct zelf te beginnen.

PS. U kunt dit bericht gerust delen op Facebook, Linkedin of Twitter, anderen hebben hier misschien iets aan.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *