De meeste mensen die veel stress ervaren hebben zichzelf vaak op emotioneel gebied niet in de hand. (de hooggevoelige mens die er last van heeft) Zij voelen zich vaak angstig en/of geremd en hebben last van minderwaardigheidsgevoelens. Als je de weg naar je eigen innerlijke wijsheid goed op gaat pakken kan je er zeker van zijn dat jouw leven drastisch gaat veranderen.

Stress Weg Door Emotioneel Meesterschap Te Verkrijgen over jezelf.

stress weg door emotioneel meesterschap te verkrijgen

 

 

 

 

Jouw gevoelens geven je aan dat er ergens iets werkzaam is en dat de tijd aangebroken is voor nieuwe ‘ontdekkingen’. Jij mag als het ware nu gaan groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt namelijk niets voor niets stress klachten gekregen of misschien kamp je wel met een stevige burnout.

Stress Weg Door Emotioneel Meesterschap Te Verkrijgen betekent niets anders als dat je je leven niet langer ‘slapend’ door kan brengen.

Misschien heb je zelfs al wel gemerkt dat relaties niet zo goed meer lopen of dat je werk je niet langer bevalt, of dat je het gevoel hebt dat je misschien wel een heel andere richting uit wilt.

Wie ben jij zelf……..die deze klachten heeft?

Dit zijn vragen die velen momenteel zichzelf stellen, je bent niet de enige die hier mee tobt. Wel is het zo dat jij zelf de enige bent die hier iets aan kan veranderen. Stress weg door emotioneel meesterschap te verkrijgen is inzichten gaan vergaren in het waarom van jouw klachten.

Natuurlijk, je kan je klachten verdringen door ervan weg te blijven lopen. Middelen nemen om je stress te onderdrukken. Dat kan goed zijn natuurlijk om je lichaam even wat te ontlasten als je tevens wel iets doet om er achter te komen waar JIJ die stress klachten van hebt.

  • Het kan zijn dat je niet of onvoldoende geleerd hebt om voor jezelf te spreken/op te komen.
  • Dat je te angstig bent om dingen in je leven ‘aan te gaan’.
  • Dat er veranderingen plaatsvinden waar je geen goede raad mee weet.
  • Dat je niet goed weet hoe met frustraties of verdriet om te gaan.
  • Dat je daarom vastloopt in relaties, EN DAT BLIJFT DOEN ALS JE ER NIETS AAN VERANDERT.

Je stress weg door emotioneel meesterschap te verkrijgen zal verlossend voor je voelen.

Als jij inzichten gaat verwerven over je eigen patronen, hoe die zijn ontstaan en hoe jij die positief kunt veranderen zal je een enorm opluchtingsgevoel gaan ervaren. Je voelt je direct vrijer en opgeluchter, er komt letterlijk weer lucht en het gaat weer stromen in je lijf.

Elk mens ‘doet zijn of haar problemen op’ in het verleden en mag er mee leren omgaan in het heden.

Het is net als leren fietsen. Je leert vandaag fietsen en nu en in de toekomst blijf jij kunnen fietsen. Positieve ervaring!

Jij doet onbewust iets ‘negatiefs’ op en vervolgens blijf je dit ook voelen in jouw ‘systeem’. Het is je ook aangeleerd bewust of onbewust.

Door te weten dat het zo werkt, het ‘negatieve’ op gaan te zoeken, te leren hoe je het op kan ruimen, kan er pas echt iets veranderen.

Dit is precies het proces van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het is veel gemakkelijker dan dat je nu denkt. De juiste personen ontmoeten die jou hierbij kunnen helpen en ondersteunen, stap voor stap, sterker nog, het zal niet toevallig zijn dat jij dit nu hier leest….het valt je toe!

Als jij benieuwd bent naar stress weg door emotioneel meesterschap te verkrijgen dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen, die jou direct al belangrijke inzichten gaan geven.

Ook in deze FB-groep, of op deze pagina, krijg je dagelijkse inspiratie om te groeien.

KLIK HIER VOOR DE GRATIS RAPPORTEN

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *