Wat is stress precies? Last van stress hebben betekent dat je niet goed kunt omgaan met je eigen lichaam en geest. Stress kan opkomen als je (tijdelijk) niet voldoende greep voelt op jezelf en in situaties. Wat je kunt doen als je er veel last van hebt;  je persoonlijk verder ontwikkelen. Stress verminderen leren in Facebook groep kan jou stap voor stap verder helpen in jouw bewustwordingsprocessen.

Ontdek stap voor stap de wereld van de persoonlijke ontwikkeling, stress verminderen leren in Facebook groep.

stress verminderen leren in Facebook groep

 

 

 

 

Stress verminderen leren in Facebook groep is een vorm van je persoonlijk verder ontwikkelen. Stap voor stap inzichten verkrijgen over je levenssituaties en hoe je de wereld in jezelf en om je heen misschien anders kan zien, dan alleen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Als je veel stress ervaart is dat niet alleen lastig, het is ook slecht voor je lichaam. Je kan er allerlei kwalen en klachten van krijgen als je met te veel stress door blijft lopen. Stress kan chronisch worden en het kan je zelfs een stevige burnout opleveren. Ook depressiviteit of hooggevoeligheid klachten kan je zelf leren opruimen door bepaalde informatie tot je gaan te nemen.

Stress verminderen in Facebook groep kan jou, en je naasten, behoeden voor veel meer leed.

Door educatie en informatie krijg je inzichten, herkenningen en erkenningen.

Stress verminderen leren in Facebook groep gaat stapsgewijs. Je leest wat, je krijgt ‘voeding’, het zakt in je, en je gaat er zelf mee experimenteren;

  • Je denkt er eens over, je past zelf daardoor automatisch nieuwe dingen toe.
  • Er komen misschien hele nieuwe dingen/manieren aan je voorbij.
  • ‘Jouw wereld’ wordt daardoor groter, breder en ruimer.
  • Je ontdekt, je herontdekt.
  • Je wordt er gehoord en gezien in wie jij werkelijk bent.
  • Je mag je vragen stellen.
  • Je krijgt antwoorden.
  • En heel belangrijk; je wordt erkend!

Jouw stress, jouw klachten mogen er zijn!

Stress verminderen leren in Facebook groep geeft je een bepaalde rust. Het geeft je een soort van nieuw vertrouwen in jezelf. Mensen die hier zijn begrijpen jou. Zij delen iets wat ook van henzelf is, zelfredzaamheid en samenredzaamheid ontstaat.

De meesten stellen zich kwetsbaar op, daar zit nou juist de kracht van deze groep. Als je je kwetsbaar op durft en kan stellen ben je een open mens. Je kan emoties en gevoelens door je heen laten gaan om ze vervolgens weer los te kunnen laten.

Er hoeft niets verstopt te worden, het mag er naar buiten komen. Stap voor stap of in een keer. Het maakt niet uit, ook in deze groep mag jij je veilig voelen.

Ik heb deze groep gemaakt om bewustwording aan te gaan.

Stress verminderen leren in Facebook groep gaat over bewuster worden. Bewust worden van het feit dat enige stress in je leven normaal is. Anders konden we zelfs niet goed functioneren. Het is ook onze drive om verder te gaan en dingen te ondernemen.

Er is positieve stress en negatieve stress, hier leer je welke niet goed voor je is.

Zelf had ik jarenlang last van stress in mijn leven. Ik wist gewoonweg niet wat ik mankeerde. Wat ik gemist heb in die tijd was herkenning en erkenning. Ik dacht dat ik de enige was of een van de weinigen. Ik wist niet hoe om te gaan met de stress van het leven.

Normale en abnormale stress van het leven.

Stress verminderen leren in Facebook groep gaat over het dagelijkse leven van mensen en hun zorgen en stress.

Wat denk je allemaal?

Wat voel je allemaal?

Wat en hoe wil jij je voelen?

Als jouw leven voelt als OVERLEVEN in plaats van LEVEN dan heb je waarschijnlijk abnormale stress. Dat hoeft niet langer, omdat ook jij kunt leren hoe om te gaan met jouw emoties en gevoelens.

Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan voor het leren stress verminderen en GA HIER NAAR DE FACEBOOK GROEP.

PS. Deel dit bericht met jouw vrienden als jij denkt dat zij hier ook iets aan kunnen hebben.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *