Een GRATIS programma met “oplossingen” voor meervoudige problematiek. Een innovatief programma gebaseerd op: veiligheid, ontspanning en het volgen van natuurlijke processen. Het stress verminderen forum is een totaal nieuwe, van deze tijd, holistische zelfsturingsmethodiek die zich spelenderwijs steeds verder zal ontvouwen.

Het stress verminderen forum is een nieuwe kans om direct gaan te benutten, HOE dichter bij jezelf te komen. IN JOUW UNIEKE GEVOEL.

stress verminderen forum

–          Je kunt er vragen stellen, anoniem

–          antwoorden en vragen van anderen lezen

–          een stelling plaatsen, en daar de antwoorden weer van zien

–          het laatste nieuws over het stress verminderen forum meekrijgen

kortom EEN NIEUWE WERELD VAN MOGELIJKHEDEN ONTDEKKEN om zelfsturender/zelfredzamer te worden t.a.v. het geluk en welzijn van jezelf en je directe omgeving.

De betekenis hiervan is veel groter dan wat jij nu denkt. De verschillende opties die hier aan jou voorbij gaan komen op het stress verminderen forum, geven ook jou die nieuwe mogelijkheden om het anders te bezien en te doen. Jouw wereld wordt direct groter, breder, ruimer, helderder, t.a.v. problemen en klachten.

Sommige dingen zullen je aanspreken en anderen totaal niet. Haal dat eruit wat voor jou heilzaam is. En deel zelf wat jij denkt dat heilzaam kan zijn voor anderen.

Het stress verminderen forum is bedoeld om het bewustzijn/bewustworden te vergroten, om een constructieve zelfsturing verder te bewerkstelligen. Een must in deze tijd.

Velen lopen rond met stress, burnout, depressies, hooggevoeligheid klachten, hebben conflicten, allerlei geestelijke en/of lichamelijke klachten en weten niet goed hoe hiermee om te gaan.

Het niet tijdig naar eigen emoties en gevoelens luisteren kan enorme gevolgen hebben voor jou, en anderen.

Alles zit in de gevoelslaag!

De meesten gaan niet spontaan voor elkaar zorgen en elkaar helpen. Vandaar dat je op dit stress verminderen forum als het ware anoniem je eigen zelfredzaamheid kunt vergroten.

Wat je aandacht geeft groeit!

Een nieuwe positieve burgerbeweging, een nieuw ambacht, is hiermee opgestaan.

Geluksgericht werken voor ieder die het wenst voor zichzelf en naaste omgeving. Dit is het nieuwe werken.

Zelfbescherming, zelfliefde is de grondregel en van daaruit weer verdergaan.

Het stress verminderen forum is een wereld van nieuwe mogelijkheden voor jou. Dit in plaats van het blijven aanpassen aan anderen.

Jouw eigen gevoel is een absolute leidinggevende!

Jouw gevoel weet meteen of iets klopt of niet, je weet het diep van binnen. Het voelt niet goed en toch blijf je doorgaan met je “ongezonde gedrag”.

Op het stress verminderen forum kan jij lezen, zelf voelen, overwegen om wel of niet deel te nemen, te heroriënteren, iets wel of  juist niet aan te nemen.

Je bent geheel vrij om te leren of niet. Een unieke digitale-virtuele wereld waar steeds meer “stof” komt van mensen die wellicht dezelfde ervaringen hebben dan jij.

KOSTBAAR IS DIE WIJSHEID DIE DOOR ERVARING WORDT VERKREGEN.

Bezoek het GRATIS stress verminderen forum of/en vraag hier GRATIS RAPPORTEN aan die direct concrete tips en unieke informatie delen.

 

PS. Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken. Meer lezen kan HIER.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *