stress verminderen door jouw rol te vervullen

Je kunt iedereen voor de gek houden maar jezelf niet! Jouw lichaam, jouw systeem geeft jou perfect aan HOE het ervoor staat. Als jij stress hebt betekent het simpelweg dat jij niet goed genoeg naar jezelf luistert. Stress verminderen door jouw rol te vervullen betekent dat jij jouw eigen krachten, jouw eigen kunnen, niet mag ondermijnen en dat nu nog wel doet.

Je helpt jezelf door op je “eigen frequentie” te komen en te blijven. Stress verminderen door jouw rol te vervullen.

Het is een zonde om “rijkelijkheid” niet volop te benutten. Als jij jezelf al niet voldoende vertrouwd waar moet het dan beginnen, vraag ik mij af. Wij leven massaal nog veel te veel op machtsstructuren, we geloven alles en iedereen behalve onszelf. We stellen ons helaas veel te vaak afhankelijk op want; een ander zal het wel beter weten als ikzelf. Oei!

Ga jezelf eerst ECHT voelen, “kom uit de war” en richt de lamp eens helemaal even op jezelf. Jij bent het meer dan waard!

Jouw stress verminderen door jouw rol te vervullen, dat is hier de topic!.Veel mensen weten maar half wat zij kunnen, wat zij “in huis” hebben en wat zij werkelijk waard zijn. Kijk eens naar de mogelijkheden i.p.v. alle onmogelijkheden. Jouw binnenwereld is bepalend voor wat je wel en wat je niet doet en ook HOE jij iets doet. Ieder mens denkt en doet vanuit zijn “beperkingen” en doet wel zijn uiterste best. Ieder mens is een goed mens en heeft de wereld wat te bieden, anders was hij er niet. Jij mag NU op zoek gaan naar wat jij te bieden hebt, mits jij natuurlijk van jouw klachten af wilt en/of wel wilt groeien.

Als je afgescheiden blijft van “jouw bron” verwondt je jezelf steeds meer.

Jij hebt ook een verantwoordelijkheid ten aanzien van jezelf. Natuurlijk, je kan en mag anderen altijd om hulp vragen om jou te helpen en/of bij te staan in jouw proces. Jouw stress verminderen door jouw rol te vervullen is; op zoek gaan naar die hulpbronnen die jou ook daadwerkelijk kunnen helpen om te kunnen gaan naar jouw wortels en jouw basis. En om….van daaruit weer lekker verder te kunnen gaan.

Durf jij werkelijk stil te staan bij wie jij werkelijk bent? Dan pas kunnen de dingen ECHT boven komen drijven, die tevens de belangrijkste bouwstenen ook zijn, voor een nieuwe richting.

Vraag om hulp in jouw proces! Gun het jezelf.

Er zijn genoeg mensen die graag (tijdelijk) “meewandelen” met jou, die jou graag willen helpen zelfs en die ook daadwerkelijk de vinger op de zere plek kunnen leggen.

Stress, pijn, angst en verdriet zit hem vaak in het feit dat men zich veel te veel en te afhankelijk opstelt bij mensen die jou blijkbaar niet zo erg waarderen.

Jezelf worden, een voldoende weerbare persoon zijn, is verbonden zijn met jouw eigen innerlijke kracht en voldoende eigenwaarde en zelfvertrouwen ook voelen. Dan pas kan ECHT jouw stress verminderen door jouw rol te vervullen.

Weet je……………………de meeste dingen veranderen positief in een onzichtbaar gebied. Daarna pas ga je ze ECHT zien en voelen in de zichtbare wereld.

Ga jij afstemmen op jouw wezen, op jouw eigen ziel, jouw echte ik?

Er is iets mystieks, iets subtiels, waar alle antwoorden opgeslagen liggen en wat we met ons blote oog niet kunnen zien. Jij voelt en weet dat ook!

Stress verminderen door jouw rol te vervullen is een proces wat je niet alleen hoeft te doen, gelukkig, ik hoef dat ook nooit. Er is geen enkele kant en klare truc of absoluut systeem die jou die ene juiste oplossing brengt.

Verloochen jezelf niet langer, voel en ervaar wie jij bent, naast alle anderen die ook zichzelf zijn, kom ervoor uit ongeacht wat een ander zegt of vindt!

Ga jezelf realiseren, verlang ook een oplossing voor jouw probleem!

Leer (opnieuw eventueel) beslissingen nemen vanuit jouw eigen wijsheid. Er komt gegarandeerd een nieuwe dynamiek in je leven! Klop op de deur…………….en er wordt opengedaan. Voel vanuit jouw diepste kern dat jij een oplossing wilt voor jouw zorgen, voor jouw klachten en voor jouw problemen.

Wees ECHT, vooral eerst nu naar jezelf toe.

Vrijwillige verbindingen geven jou steeds nieuwe energie. Onvrijwillige verbindingen leveren je stress, onrust, angst en pijn, verdriet en frustraties en vooral veel afhankelijkheid op.

In de meest ideale omgeving staat iedereen in zijn eigen kracht.

Dat is wat wij voor iedereen wensen en waar wij continu mee bezig zijn in ons programma. Zoveel mogelijk “stof” aanbieden en zelfredzame mensen zijn die rechtvaardig, eerlijk en duidelijk zijn naar zichzelf en naar elkaar toe.

Alles wat jij wilt kan ook jij manifesteren!

Stress verminderen door jouw rol te vervullen; als dat is wat jij wil leren dan kan je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen om er direct al mee te kunnen beginnen.

Wil jij het maximale behalen in een relatief korte tijd? Ga dan rechtstreeks naar het unieke en levensveranderende programma en start gewoon meteen!

Ik denk dat jij geweldig bent!

 

PS. Deel dit bericht zoveel mogelijk, door onder op de deelknopjes te drukken, als jij het tenminste een goed artikel vindt!

Meer lezen en/of inspiratie opdoen kan ook op deze pagina. Weten wat jij wilt en direct partner worden, KLIK HIER.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *