Het is inmiddels wel duidelijk dat stress symptomen verminderen, allerlei gezondheidsklachten, te maken hebben met ook psychosociale variabelen. Wil men stress symptomen verminderen en je ‘ziektes’ beter begrijpen, dan zal men in eerste instantie aandacht moeten geven aan jezelf en hoe jij momenteel in het leven staat.

 

Stress symptomen verminderen is niet alleen medisch oplossen.

stress symptomen verminderen

 

 

Omdat er steeds meer ziektes zijn die niet meer kunnen worden “verklaard” door de wetenschap is men verder gaan kijken. Een drukke leefwijze, plotseling levensveranderende situaties die komen en persoonlijkheidsaspecten, maken het er allemaal niet gemakkelijker op.

 

Burnout, depressies, overspannen verschijnselen en stress, zijn het gesprek van de dag in de spreekkamers bij huisartsen. Jammer genoeg worden dit soort “ziektes” nog te vaak alleen ‘medisch’ opgelost.

 

Het gros van de mensen is zeker in staat om hun eigen spanningen de baas te worden en kunnen werkelijk zelf hun eigen stress symptomen verminderen. Iedereen heeft een aangeboren zelfgenezend vermogen, wat veel groter is dan wat men nu denkt. Fundamentele veranderingen zijn nodig om een preventief gezondheidsbeleid te voeren. Huisartsen zijn de poortwachters tot dit beleid.

 

Stress symptomen verminderen is gemakkelijk aan te leren.

 

Verbreden van kennis en dan vooral over jezelf is het allerbelangrijkste.

 

Wie ben jij die deze klachten heeft? Wil jij weten waarom jij stress hebt en waarom een ander geen stress ervaart bij vergelijkbare situaties? Dat is namelijk ook niet zomaar.

 

Jij bent een uniek wezen met eigen gevoelens, emoties en gedragingen. Zie jij jezelf wel voldoende of……?

 

We leven in een wereld van maatschappelijke normen, waarden en instituties. In de opvoeding leert men (meestal) hoe met dit gegeven om te gaan. Echter, men vergeet vaak dat de hedendaagse wereld niet hetzelfde is als 50 jaar geleden. Belangrijk is het aanpassen aan deze tijd. Met je eigen normen en waarden er aan toegevoegd.

 

Beperkte kennis van hoe precies om te gaan met eigen emoties en gevoelens en met gevoelens van overbelasting, spanningen en steeds veranderende omstandigheden, maakt dat klachten chronisch kunnen worden.

 

We kunnen het dan echt niet meer aan en storten in. Een goede reden om alsnog gaan te leren HOE jij  jouw stress symptomen verminderen kunt.

 

De wijsheid hoe jij stress symptomen verminderen kunt komt uit jezelf.

 

Geen enkele pen kan beschrijven hoe het voor jou moet en zal zijn. Jij mag en kan leren om beter naar je eigen intuïtie en gevoelens en emoties te luisteren. Dan pas zullen de ongemakkelijke gevoelens echt kunnen verdwijnen.

 

Wij merken dat er velen zijn die zoekende zijn, tegen problemen aanlopen waar zij geen goede raad mee weten. Dat is de exacte de reden dat zelfredzaamheid programma’s zijn gemaakt waar jij verzamelde informatie kunt vinden uit alle disciplines, wereldwijd. Waar jij gegarandeerd dat uit kan halen wat voor jou werkt…………….jij gaat jezelf echt zien en vinden.

Vraag hier GRATIS RAPPORTEN aan, zodat je direct al over informatie kunt beschikken waar jij meteen mee kunt beginnen.
P.s. Door dit bericht te delen….geef je anderen ook deze GRATIS mogelijkheid.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *