Angstig, nerveus en gespannen, je bent totaal niet in harmonie met jezelf. Stress symptomen verdwijnen alleen als jij houvast in jezelf leert voelen. Indien jij niet “openstaat” om vertrouwen in jezelf gaan te voelen, zullen je zenuwen steeds meer op tilt slaan en je bevangen, angstig en duister voelen.

Stress symptomen verdwijnen door jezelf nu serieus te gaan nemen.

stress symptomen verdwijnen

Je hebt licht hoofd gevoelens, je bent duizelig en moe, stress klachten, allemaal pijnsignalen in  je lichaam die jou iets te vertellen hebben.

 

Jezelf serieus nemen en niet (meer) voorbijgaan aan deze serieuze klachten. Het levensproces van doorgroeien is veel gemakkelijker dan jij denkt, als jij leert een paar eenvoudige technieken toe te passen…………..

Stresssymptomen verdwijnen alleen als jij durft mee te groeien en te veranderen. Een harmonisch contact met jezelf krijgen, met je eigen lichaam en niet alleen met wat anderen zeggen en je opdragen.

Voel jij jouw eigen diepste gevoelens nog wel echt?

Een goede gezondheid hebben kan alleen als je in de goede voeling bent met jezelf. Weiger jij je eigen meesterschap van jezelf op je te nemen, dan worden je angsten en alle klachten alleen maar ergeren kunnen nooit de symptomen stress verdwijnen.

Deze negatieve stress gaat “nestelen” en zie hier alle kwalen en ziektes ontstaan.

Stress symptomen verdwijnen door bewust jouw waarden gaan te volgen.

Je eigen waarden en normen opnieuw leren kennen. Wie ben jij en wat heb jij nodig? Jij weet en voelt nu dat je niet goed zit. Als jij opnieuw echt leert luisteren naar de prikkels en signalen van jezelf kan het niet anders dan dat jouw stress symptomen verdwijnen.

Stel  jezelf eens de volgende vragen:

–          Wat is het allerbelangrijkste wat jij anders zou willen in je leven?

  • Stress weg?
  • Optimaal gewicht?
  • Beter kunnen slapen?
  • Betere relaties?
  • Meer plezier elke dag?
  • Een goed gevoel?

–          Wat deed je om dit te verkrijgen?

–          Heb jij dat punt al ooit gevoeld?

–          Voel jij dat je eigenlijk (tijdelijk) even iets of iemand nodig hebt om dat punt te bereiken?

Dit lijken hele simpele vragen, maar heel eerlijk gezegd, wel de allerbelangrijkste als jij de controle over jezelf terug wilt en die realiteit wilt bereiken.

Stress symptomen verdwijnen  dan, als jij de volledige verantwoordelijkheid wilt nemen over je eigen leven.

Om het snelst tot dat resultaat te komen van wat jij wenst, is persoonlijke support op een regelmatige basis nodig. Het beste gereedschap gebruiken, hierin zit de snelste en krachtigste vooruitgang. Het sleutelsucces zit hem in de eenvoudigste technieken, namelijk: gewoon jezelf (weer leren) zijn.

Geloof jij dat, om door een negatief denkproces heen te gaan, jij positieve, dagelijkse of wekelijkse (e-mail) support nodig hebt? Denk jij dat het allemaal waarheid voor jou kan worden, en dat er echt iets gaat veranderen met jouw gezondheid?

Stress symptomen verdwijnen, en jezelf opperbest en topfit voelen is dat wat jij wil?

 

HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met die eenvoudige technieken om meteen zelf mee te beginnen.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Meer lezen op Facebook-,reageren of vragen stellen kan ook.

HIER  GRATIS AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *