Stress Symptomen-Licht Hoofd-Hyperventilatie, komt steeds meer voor.

stress symptomen-licht hoofd-hyperventilatie

Angstig, verdrietig, een licht hoofd, we weten niet meer wat we met onze stress symptomen aanmoeten. Het lijkt steeds maar erger te worden in plaats van beter.

We vragen ons steeds af waarom ik, en wat moet ik in hemelsnaam doen om er vanaf te komen. Want we willen er allemaal wel vanaf maar……………………willen we daar ook iets voor doen?

Stress symptomen-licht hoofd-hyperventilatie en nog trouw zijn aan jezelf ook?

Het allerbelangrijkste als je stress hebt is; jezelf af te vragen : wie ben ik die deze stress klachten nu heeft.

We kunnen echt overal therapieën volgen, pillen nemen om te kalmeren, luisteren naar goedbedoelde adviezen van artsen, therapeuten, buren, vrienden en kennissen maar………….die zijn wel allemaal anders dan jij, wist je dat. Iedereen is een uniek wezen en heel waarschijnlijk is het merendeel van de adviezen er eentje die dichtbij de “waarheid” is van diegene die het advies geeft.

Jouw waarheid is er een daar waar jij je het prettigste bij voelt. Want voelen doe je het zeker, als je er goed op let en bij stilstaat.

Jij hebt last van stress symptomen-licht hoofd-hyperventilatie klachten of wat voor klachten er allemaal nog meer zijn. Dit zijn allemaal hele duidelijke signalen aan jou dat jij NU niet (meer) op het juiste pad zit. Het is veranderd schijnbaar. Want…… als jij wel op het goede pad voor jou zou zitten, zou je namelijk vol van energie, topfit zijn en helemaal blaken van gezondheid. Toch?

Het enige wat je nu dus te doen hebt is: trouw (leren) zijn aan jezelf.

Stress symptomen-licht hoofd-hyperventilatie houden of nu ‘kritisch’ op jezelf gaan zijn.

Er is veel ‘kaf onder het koren’, wat hulp betreft, wat niet wil zeggen dat mensen het niet goed bedoelen met je, of goed met je voor hebben. Maar hebben zij de juiste “kennis” wel in huis om iemand op de juiste manier te “helpen”.

Als jij stress symptomen-licht hoofd-hyperventilatie hebt, is de enige goede manier, kritisch te zijn op je eigen waarde gevoel. Komt er goedbedoelde informatie naar je toe, wat voel jij daarbij en wat wil jij wel of niet daarmee, dat is nu essentieel. Let op jouw eigen gevoelens, wat zeggen die jou.

Als jij jezelf bewust verder wil brengen dan je stress symptomen-licht hoofd-hyoerventilatie van nu, en je wilt meer vreugde en gezondheid ervaren dan zul jij aan moeten sluiten of moeten “inpluggen” op je eigen “waarheidsfrequentie”. Dat is wat hier nu dmv je stress symptomen aan je duidelijk gemaakt is.

Anders had je ze namelijk niet.

Nu is het zaak om bepaalde zaken wel te doen of juist niet, zeggen of juist niet te zeggen, geen masker meer op, maar af zetten! Je IK tonen zoals jij bent en zoals jij je voelt.

Als jij het gevoel hebt dat stress symptomen-licht hoofd-hyperventilatie jouw leven beheersen en je bent serieus op zoek naar je echte zelf, dan kun je NU HIER GRATIS rapporten aanvragen die vol staan met tips, tools en vaardigheden om direct toe te passen in jouw leven en meteen de voordelen ervan zelf ervaren.

Vele levens zijn er al mee geholpen en jij kunt de volgende zijn.

Op jouw gezondheid!

PS. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *