Stress symptomen geven snelle veroudering van je lichaam. Wijze raad van oma.

stress symptomen geven snelle veroudering

 

 

 

 

Als je last hebt van stress symptomen, en wie heeft er nou nooit last van, hoeft dat op zich nog niet zo’n groot probleem te zijn. Stress klachten hebben is niet alleen iets van deze tijd maar zij waren er altijd al. Stress hebben zegt ons dat we ergens wat ‘aanpassingen’ dienen te doen, want stress symptomen geven snelle veroudering van je lichaam en dat willen we niet, toch?

Doen we geen aanpassingen en blijven we ‘met alle geweld’ vasthouden aan het oude, dan riskeren we wel een snelle veroudering van ons lichaam. Of…..we ontwikkelen allerlei kwalen of enge ziektes. Stress symptomen geven snelle veroudering, dat staat als een paal boven water.

Je kan beter jouw eigen intelligentie, jouw eigen genezende vermogen gaan inzetten en laten werken. Dat is de beste stress hantering en de beste behandeling stress ooit.

We hebben van origine allemaal iets ‘meegekregen’:

–          het vermogen om profijt te trekken uit ervaringen, niet steeds opnieuw dezelfde ‘fouten maken,

–          het vermogen om ons steeds opnieuw weer aan te passen aan veranderende situaties, wat soms wel even kan duren hoor,

–          het aanleren van (nieuwe) vaardigheden en goed om te kunnen gaan met de nieuwe situaties, die toch steeds weer blijven komen.

Het is hele leven is een aaneenschakeling van steeds veranderende en nieuwe situaties. In ieders leven. Dit is er gewoon.

Als jij voldoende motivatie bezit om je eigen verantwoordelijkheid te dragen zodat ‘stress symptomen geven snelle veroudering’ op jou totaal niet meer van toepassing is, ga jij dat spoedig merken. Jij kan zelf jouw stress symptomen verminderen of zelfs geheel uit jouw leven verbannen, en er steeds jeugdiger en stralender uit gaan zien.

De waarde en de betekenis die jij geeft aan jouw gezondheid en welbevinden, daar gaat het om.

Stress symptomen geven veroudering, dat is alom bekend. Hoe belangrijk is het voor jou om je fit, gezond en vitaal te voelen.

Als men last heeft van stress is het kenmerkend, dat de betekenis die men geeft aan deze stress, ook een belangrijke factor is. Waar de ene persoon zijn stress ervaart als de ergste klachten ooit, kan een ander zijn hand er niet voor omdraaien.

Hoe gevoelig iemand hierin is, is heel persoonlijk en is zonder oordeel. Maar……….de betekenis die iemand er aan geeft, kan wel een cruciale factor zijn voor gezondheid, fit en vol van energie zijn of stress wel of niet behouden behouden.

Stress hantering is een nieuw proces wat je bewust aangaat.

stress symptomen geven veroudering, als jij jouw snelle veroudering van je lichaam niet wil laten gebeuren is een juiste stress hantering als proces wel noodzakelijk. Hoe passen mensen zich aan en hoe blijven mensen hun spanningen de baas? Welke technieken zijn dan geschikt?

Een zich in de tijd ontwikkeld geheel van activiteiten, gedachten- en gevoelens veranderend programma, zal uiteindelijk zorgen voor vermindering of zelfs het geheel verdwijnen van jouw stress symptomen. Oftewel een grondig bewezen stappenplan wat je gaat integreren in jouw eigen leven.

Stress hantering als proces werkt altijd beter dan radicale omzettingen doen. Je lichaam laten wennen en ‘nieuwe aannames integreren’ waarbij je ECHT voelt dat het helpt. Stap voor stap.

Als jij jouw stress serieus uit jouw leven wilt verbannen en jij wilt echt jouw stress klachten kunnen hanteren en snelle veroudering van jouw lichaam tegen wilt gaan, dan kan je NU HIER gratis rapporten aanvragen die vol staan met de juiste informatie voor jou.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *