Stress Van Oorsprong Technisch Begrip.

stress

stress

Het van oorsprong Engelse woord stress ging over belasting en spanning bij metalen. Hier, bij ons, heeft het woord stress een beetje een negatieve lading maar dat is het niet. Stress kan zelfs zeer positief zijn. Denk eens aan een snelle actie die je echt soms MOET maken omdat er “gevaar” is. Dat is ook de stress in je lichaam die je dan de snelheid kan geven.

Iedereen heeft in zijn of haar systeem, min of meer een aanwezig ( tijdelijk) vermogen om stress het hoofd te bieden.

Het natuurlijke ontstressen………………

Stress die blijft dan volgt er “uitputting”.

Wanneer de spanningen voort blijven duren is de kans groot dat er vormen van “uitputting” ontstaan. Allerlei klachten  kwalen kunnen de mensen met blijvende stress gaan ontwikkelen. Men krijgt dan de zogenaamde psychosomatische klachten.

In deze steeds maar sneller wordende wereld komen er elke dag nieuwe chronisch zieken bij die vergaten te ontstressen in een eerder stadium.

Het is dan ook zonder voorwaarden en van erg groot belang dat de complete gezondheidszorg doordrenkt gaat worden van het revolutionaire model wat nu ontdekt is voor ontstressen.

Stress en steun zoeken.

Veel mensen die in stress situaties verkeren hebben een enorme behoefte om met anderen te praten over hun problemen. Zij zoeken gewoon duidelijke  en concrete steun. De steun die men zoekt, is dan ook bij mensen die luisteren, echt luisteren. Een goede buur kan van onschatbare waarde zijn voor iemand in tijden van stress.

Voor velen, die met spanningsklachten en stress te maken hebben, lijkt de weg voor “genezing” soms afgesloten. Zoek en je zult vinden is het motto hier. Dat je met lichamelijke klachten die blijven, naar een arts moet gaan moge duidelijk zijn. Dat er voor je op te lossen stress zoveel mogelijkheden als mensen zijn, en dat je door de bomen het bos soms niet ziet is ook waar.

Het allerbelangrijkste is: waar jij je begrepen voelt, waar je je goed en vertrouwd voelt, wat je aanstaat, je eigen intuïtieve gevoel geeft aan waar jij moet zijn of juist niet moet zijn.

Daar,

–  waar het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid dragen

–  waar het stimuleren om met ( nieuwe) vaardigheden om te gaan en hoe,

–  waar processen van vooruitgang  gevolgd worden

–  waar het hele stress leven ombuigen naar een leven vol energie, fitheid en gezond zijn de grootste prioriteit heeft,

dat zijn de beste revolutionaire modellen die ook vandaag nog werken!

Als u het gevoel hebt datstress uw leven beheerst, en u bent serieus in het vinden van een gegarandeerde oplossing voor uw stress gerelateerde klachten dan kunt u HIER  NU GRATIS RAPPORTEN AANVRAGEN, om snel weer fit en vol van energie te zijn. Dit RAPPORT heeft verbazingwekkende resultaten gebracht bij honderden mensen, het uwe kan het  volgende zijn.

Op uw gezondheid!

Ps….Als u enig inzicht hebt gekregen, druk dan op de Like knop, deel het met uw vrienden en Tweet het weg!

 

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *