Als mensen hun eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfrespect verliezen, is de kans op het krijgen van stress op hol geslagen gevoelens, erg groot.

Hoe stress op hol geslagen gevoelens weer tot rust te brengen zijn.

stress op hol geslagen gevoelens

Als jij je eigen verlangen van hoe jij het wil hebben in jouw leven ruilt voor uiterlijke successen, is de kans groot dat je stress op hol geslagen gevoelens, ontwikkeld. Je verliest langzaam het vermogen vrede te ervaren in je geest, en liefde in je hart.

Het vredige geluksgevoel ligt dan snel buiten je bereik zelfs. Als jij je symptomen stress weer tot rust wilt laten brengen, zal je moeten leren om je eigen innerlijke gevoelens ook te voelen. Ook al doen die pijn.

Als jij niet krijgt wat je eigenlijk wel wil, los je het gevoel van teleurstelling soms op door je eigen verlangen dan maar te ontkennen. Je gaat dan (onbewust vaak) dingen tegen jezelf zeggen als:

–          och, het is ook allemaal niet zo belangrijk

–          och, het kan mij toch niets schelen,

dit kan onze eigen diepste gevoelens en verlangens verder verdringen, zodat we ze na verloop van tijd zelfs helemaal niet meer herkennen.

Stress op hol geslagen gevoelens vervangen door het onderzoeken naar WAT we zelf verlangen.

De beste behandeling stress die we onszelf kunnen geven is om na te gaan van wat wij nou zelf verlangen. Wat willen we zelf?

Er verdwijnen gegarandeerd veel stress op hol geslagen gevoelens uit je leven als je materieel succes niet meer tot jouw hoofddoel maakt. Maak oprechtheid naar jezelf toe tot jouw hoofddoel, en je symptomen stress zullen verdwijnen.

Hoe kan iemand eigen persoonlijk succes creëren.

Stress hantering toepassen betekent letterlijk dat je zelf je verantwoording moet (gaan) nemen voor je eigen welbevinden. Net zoals je lichaam water, zuurstof, voedsel, vitaminen en mineralen nodig heeft om gezond te blijven, heb je ook wat nodig om te groeien in zelfwording, om jezelf ten volle te kunnen beleven en te kunnen uiten.

Wanneer je eigen hart gesloten blijft voor je eigen geluk, vitaliteit en je eigen gezondheid, en je staat niet open voor goede educatie, zal jij behept blijven met stress op hol geslagen gevoelens of erger nog, chronische klachten en kwalen.

Jij hebt ook  het grote bezit in huis, het eigen genezende vermogen, om zelf je eigen welbevinden te creëren maar………..daar moet jij zelf het initiatief voor nemen, zelf kiezen en het vooral zelf te willen.

GRATIS RAPPORTEN hier nu aanvragen, die vol staan met vaardigheden, technieken en tips om daar zelf meteen al mee te beginnen. Meer lezen kan HIER.

 

Ps. Deel dit bericht gerust door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *