Stress Oorzaken Zijn Verborgen Groei Mogelijkheden Voor Wie Er Open Voor Staat

stress oorzaken zijn verborgen groei mogelijkheden

De meeste stress oorzaken liggen in de persoonlijkheid zelf. Belangrijk is om je stress klachten op te sporen gewoon om het simpele feit dat het niet prettig is om stress klachten te hebben.

Persoonlijke bekommernissen waar mensen mee worstelen, en waar ze bijna niet over durven of kunnen praten, kan een van de stress oorzaken zijn. Vaak hoor ik van mensen dat zij met mij iets delen waar zij het nog nooit eerder met iemand over hebben gehad. Kennelijk hebben zij vrij snel het vertrouwen dat het “veilig” is. Door het mogen vertellen kunnen zij………… hun innerlijke wereld eindelijk echt exploreren!

Stress oorzaken zijn verborgen groei mogelijkheden zien en is uiteindelijk tevens de beste stress hantering.

De ruimte scheppen om gevoelens en problemen te mogen ventileren is al een vorm van stress hantering. Als je nergens nooit of met niemand over zaken mag of kan praten kan dat enorme stress gevolgen voor je hebben. Dat kan uiteindelijk weer resulteren in een (ernstige) kwaal.

Door je stress oorzaken op te sporen en enige stress hantering toe te passen, in de vorm van stil staan bij je gevoelens en emoties, kan iemand enorm opgelucht raken, en hoeft dus geen chronische kwalen te ontwikkelen. Hierin zit de verborgen “groei” verpakt. Hoe mooi kan het zijn als je je verhaal mag doen bij iemand die je vertrouwd. Stress oorzaken zijn verborgen groei mogelijkheden die je zelf gaat zien en waar uiteindelijk jouw eigenwaardegevoel enorm van gaat groeien.

Stress oorzaken opsporen en weer greep krijgen op jouw eigen leven, jouw gevoelens en in jouw situaties.

Als je je stress oorzaken hebt gevonden, je hebt geleerd om praktisch en doelgericht stress hantering toe te passen, dan kan je een enorm euforisch gevoel ervaren. Gewoon om het simpele feit dat je weer greep hebt op jezelf en je eigen leven. Het is dus enorm waardevol om de juiste persoon te kiezen waar je even mag “sparren”. Stress oorzaken zijn verborgen groei mogelijkheden die je dan ook niet meer als lastig zal ervaren, maar als een uitdaging gaat zien.

Er komt een ommekeer in jouw gevoelswereld.

Praten over iemand is vaak niet zo moeilijk maar praten met…… Dat enerverende gevoel wat je hebt als je je echt begrepen, gehoord en gezien voelt, dat is waardevol!

De meeste stress oorzaken hebben een grondslag in een slechte relatie (dat kan elke relatie zijn, partner, ouders, buren, werkgevers, collega’s, vrienden…..) en moeten daarom in goede en zuivere relaties weer worden opgelost. Dat is het instrument waarmee iemand weer greep kan krijgen.

Als jij het gevoel hebt de greep wat kwijt te zijn, stress oorzaken zijn verborgen groei mogelijkheden zo te leren zien, dan kun je nu GRATIS informatie aanvragen waarin voor jou zeer nuttige tips staan die jij zelf kunt gebruiken om snel de greep weer terug te krijgen.

Meer lezen kan op de FB-pagina, op de site of op het Forum en delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *