Waar is de zelfredzame mens gebleven? Die zichzelf van stress afhouden kan? De hedendaagse stress marketing machine.

stress marketing machine

Voor de ware mens geldt dat hij zijn werk nooit kan voltooien, want na het einde van de ene periode opent zich  voor hem altijd weer een uitzicht op een volgende. Maar als men stress ervaart (omdat men altijd maar doorgaat en niet weet hoe te ontspannen) en men grijpt naar de farmaceutische middelen (stress marketing machine), dan is het de hoogste tijd geworden om een stukje persoonlijke ontwikkeling te gaan doen, wil je geen echte chronische klachten gaan ontwikkelen.

Stress hebben betekent je eigen verantwoording gaan dragen. Een nieuwe stress marketing machine machine, zelfredzaamheid,hanteren.

Ieder mens is een gewoon mens die op tijd zijn rust nodig heeft om na te denken. Die geld nodig heeft om in zijn of haar levensbehoeften te kunnen voorzien. En niemand is onaangetast gebleven door verlangens naar apparaten die tot “het goede leven behoren”.

Het uitgestrekte “Luilekkerland” van de hedendaagse technische wonderen heeft velen al veel stress bezorgd. En de meeste daarvan grijpen dan ook snel naar alle farmaceutische middelen (stress marketing machine) die rust en kalmte beloven. En…….het werkt ook nog!

Symptomen van stress worden hierdoor alleen maar onderdrukt en intussen draait de stress marketing machine overuren en gaan de heren en dames er weer lekker van op vakantie. Doe jij mee aan deze heksentoer?

Er komt dus intussen wel iets echts te voorschijn en wat uiteindelijk niemand bevredigd: chronische stress of andere niet meer te verhelpen blijvende klachten en kwalen.

Hiermee zijn we dan eindelijk beland bij HOE zelfredzaam te worden bij stress.

De veelheid aan therapieën, workshops, methoden en strategieën  die aangeboden worden, beletten niet alleen dat er een onduidelijk beeld is als het gaat om stress reduceren, maar vergroten het feit dat mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Onoverzichtelijkheid, ook ten aanzien van de hedendaagse zorg, maakt dat mensen niet weten hoe en wat precies te doen.

Het voorlichtingswerk grijpt om zich heen en de vraag is of kosten van allerlei moderne therapieën nog wel “consument waardig” zijn.

Een stress klant moet zich kunnen herkennen, erkennen, en ECHT gehoord en gezien voelen. Ieder mens is uniek, maakt steeds situaties mee, meer en minder erge, en moet daarover kunnen “ventileren”. Emoties en gevoelens zijn echt en die mogen er zijn. Ook die van jou! Echt stress marketing machine werk!

Ontdek zelf hoe interessant zelfredzaam worden kan zijn, hoe stress verminderen echt kan door hieronder GRATIS unieke en levensveranderende informatie over aan te vragen zodat jij kan leren wat precies te doen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter geeft u vrienden ook een bijzondere kans om zichzelf te kunnen “genezen”.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *