Stress klachten zijn emoties die verwerkt moeten worden. Symptomen burnout, stress klachten, depressies en overspannen symptomen, dat is waar mensen mee komen naar de spreekkamers van artsen en therapeuten, en die steeds maar voller zitten.   Maar……het gaat helmaal goed komen!

De huidige stress klachten zijn emoties die nu snel de ontwikkelingen beinvloeden.

stress klachten zijn emotiesg Omdat de (huis)artsen en therapeuten de vele mensen die stress klachten hebben niet meer voldoende en adequaat kunnen helpen, zijn deze klachten ook mede de oorzaak geworden van de snelle positieve ontwikkelingen die er nu zijn gekomen.

Natuurlijk zullen er reguliere beoefenaars van beroepen zijn, die zich bedreigd voelen door de multidisciplinaire nieuwe programma’s. Meestal is dit gebaseerd op onwetendheid en gebrek aan “bredere” kennis. Zij kunnen er zelfs van profiteren, als zij er open voor staan.

Artsen en specialisten zijn medici en hebben wetenschappelijke studies gedaan. Meten is weten. Zij weten erg veel van hun vak maar er is meer. En dat is nu juist waar vandaag de cliënt naar op zoek is. Stress klachten zijn emoties die verwerkt moeten worden. Een breder aanbod van de verschillende disciplines en domeinen (die elkaar wel raken natuurlijk), zodat zij zelf een keuze kunnen maken als het gaat om stress of andere gezondheidsklachten.

Bij stress klachten zijn emoties een “levend” proces aangaan.

Het aanbieden van een multidisciplinair systeem van mogelijkheden voor de cliënt die stress heeft, zodat deze de eerste belangrijke zelfzorg zelf kan toepassen is een unicum. Deze mens kan meegaan met de stroom, en direct de nieuwste ontwikkelingen inzien, meteen zelf inhaken op de eigen behoeften. Men hoeft niet meer te wachten tot men aan de beurt is! Stress klachten zijn emoties die meteen doorvoelt moeten worden.

Men kan oplossingen zelf vinden en persoonlijke vragen stellen indien men dat wenst. Ieder mens is uniek en beleeft zijn wereld op een unieke manier. Verder heeft ieder mens het “zelfgenezend” vermogen om in zijn leven en wereld dat te vinden wat bij hem past, en wat goed voor hem is.

Stress klachten zijn er niet voor niets en zijn een signaal om een nieuw levend proces aan te gaan, en te groeien naar een volgend stadium. Stress klachten zijn emoties waar direct iets mee gedaan moet worden, in het moment, wil men ze echt oplossen.

Stress klachten zijn emoties, gezondheidsklachten, signalen om NU door te groeien.

Hoewel ieder individu uniek is, valt er toch ook binnen verschillende culturen, een ontwikkelingsverloop aan te wijzen, dat een algemeen patroon laat zien. Er is een multidisciplinair en uniek programma ontwikkeld, die kan worden gezien als een kaart waarop men kan “achterhalen” HOE het ervoor staat. En nog belangrijker “hoe men door kan groeien”, en ECHT verlost kan worden van stress klachten en zelfs hoe alle andere gezondheidsklachten aan te gaan.

Als u het gevoel hebt ECHT iets te willen doen om verlost te worden van stress klachten, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen, die vol staan met informatie over nieuwe programma’s en waar u direct al zelf mee kan beginnen. Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. U kunt dit bericht delen op Facebook-, Linkedin-, en Twittervrienden, u geeft hen hiermee een unieke kans.

HIER AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *