Stress Klachten  “Gediagnostiseerd”. 

stress klachten

stress klachten

Hiermee bedoel ik niet perse dat dat een arts gedaan heeft, u kunt ook zelf tot die conclusie gekomen zijn. Als u last hebt van stress klachten, moet u goed op uw voeding  letten, omdat het consumeren van voedsel een directe impact kan hebben hoe u van deze, toch wel erg lastige kwaal, zult herstellen.

In feite zijn uw huidige gewoontes van eten, drinken, roken,  maar ook de afwisseling van werkzaamheden doen en rust nemen, van cruciaal belang. Uw eigen “opgelopen” stress klachten ruineren uw lichaam als u niet goed oplet…………………..

Stress klachten en “geneesmiddelen”.

Er is heel veel op de markt, zowel van de artsen voorgeschreven als vrij verkrijgbaar bij de apotheek, om uw stress symptomen te onderdrukken. Geneesmiddelen van farmaceutische aard zijn chemisch gebaseerd.

Het is niet een ideale aanpak voor een  stress behandeling om chemische stoffen toe te voegen aan een lichaam wat al lijdt. Sterker nog, ze kunnen zelfs ernstige schade brengen ook.

De beste manier om uw klachten stress te reduceren, behalve natuurlijk ook meer ontspanning en rust, is gezond eten en drinken en zorgen dat u lichaamsgifstoffen verwijdert uit uw lichaam.                                                       

 

Stress klachten en antioxidanten.

Antioxidanten kunnen uw systeem ontdoen van vrije radicalen en gifstoffen. Door, roken, consumeren van “verkeerde” voedingsmiddelen, blootstelling aan gevaarlijke stoffen en straling, kunt u echt vol zitten van gifstoffen.

Wanneer u uw lichaam echt wilt ontdoen van dit alles, van alle slechte stoffen, en tevens de noodzakelijke voedingsstoffen wilt gaan gebruiken voor een snel herstel, kunt u juiste voedingssupplementen gaan gebruiken. Met nadruk op juiste.

Laat u echter niet zomaar iets aansmeren, elke persoon is uniek. Een expert op het gebied van stress management kan het u haarfijn uitleggen.

Emotionele- en fysieke stress klachten, en dan vooral hoe ermee om te gaan, worden uitgebreid besproken in onze  “GRATIS  Stress Vrije Brochures” die u hier aan kunt vragen.

Deze “GRATIS Stress Vrije Brochures”  staan vol krachtige informatie die u direct kunt gebruiken.

Op uw gezondheid!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *