Er is een toenemende belangstelling voor het onderwerp stress. Velen vandaag de dag leven onder grote spanning. Wie stress klachten verminderen wil, zal zich moeten (leren) ontspannen, en eigen krachten weer leren ontdekken en gebruiken.

Stress klachten verminderen door NU aandacht te geven aan jezelf.

stress klachten verminderen

Jij bent NU aan de beurt……………….. Je lichaam is niet alleen een lijfelijke aanwezigheid met alle symptomen stress, maar heeft ook een innerlijke wereld.

 

Alle lichamelijke (stress)klachten, maar ook alle angsten, vreugden, verdrietige en geestelijke pijnen zijn nav gebeurtenissen in het leven van de totale mens. Hoe jij in het leven staat in combinatie met je persoonlijke levenswijze, zorgt voor knooppunten en stagneringen.

 

Wanneer jij jouw stress klachten verminderen wil, is het noodzakelijk om tijdelijk even stil te staan en echte aandacht te geven aan jezelf. Niet alleen in deze tijd ondervinden mensen spanningen, het is van alle tijden. Leegte en chaos was er altijd al.

 

Het aanpassingsvermogen van mensen is echter heel groot. Je kent ongetwijfeld de gezonde spanning ook, waar hoop en verwachting is op een alternatief.

 

Heb jij nog hoop op “genezing”?

 

Stress klachten verminderen door het besef dat we dat ZELF kunnen bewerkstelligen.

Een krachtig geloof in jezelf en je eigen waarden opnieuw leren kennen is een must, als jij je stress klachten verminderen wilt. Als iemand anders denkt dan jij, voel jij je niet bedreigd. Tevens betekent het dat je geen behoefte voelt om je eigen gedrag aan te passen aan anderen. Je autonoom voelen of je eigen identiteit kennen.

 

Je innerlijke kompas werkt voor jou en dat is okee.

 

Je leren goed te voelen over jezelf, je eigen doen en laten, jezelf accepteren zoals jij bent, doet gegarandeerd jouw stress klachten verminderen.

 

De beste behandeling stress is een stevig verankerd geloof, in je eigen normen en waarden en kunnen. Jij hebt recht om te kiezen, en jij bent verantwoordelijk voor eigen welbevinden, je eigen gedachten, overtuigingen en daden.

 

Hierdoor zeg je tevens tegen anderen: ook jij hebt dat recht, en ook dezelfde verantwoordelijkheid.

 

Stress klachten verminderen door zelf die overwegingen ook daadwerkelijk te gaan maken.

 

Je kan van iedereen leren, EDUCATIE, maar…………vorm zelf je eindbesluit. Volg niemand, wees gewoon trouw aan jezelf.

 

Als jij behoefte voelt, en/of meer wilt weten over HOE stress klachten verminderen  dan kun je GRATIS RAPPORTEN hierover aanvragen. Deze rapporten staan boordevol informatie waar je direct voordelen mee kunt doen.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Meer lezen op Facebook-, reageren of vragen stellen kan ook.

HIER NU AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *