Stress Klachten, Je Erbij Neerleggen of
Doorgaan.

stress klachten of een stap verderAls ik een stuiver kreeg voor iedere keer dat ik iemand hoorde zeggen “ik ben er helemaal klaar mee, dit werkt niet voor mij”, dan was ik schatrijk. De realiteit is, dat mensen met stress klachten eigenlijk heel dicht bij hun eigen kern zijn. Heel dicht bij hun eigen wezensinhoud. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik en zelfs nog wat mag ik.

Ga je je erbij neerleggen of ga je door?
Weet gewoon dat je eigen stress klachten je brengen naar “je eigen groter worden”. Je groeit hiermee naar……… een sterkere jij.

Stress klachten hebben is een “opstapje”.

Je eigen lichaam geeft aan dat je je “tijdelijk” niet op je plek voelt. Je gaat daardoor andere dingen doen of misschien zelfs helemaal niet meer doen, omdat je last hebt. Last van je stress klachten. Deze heroriëntatie van jezelf is een groei van jezelf.

Het lijkt vaak in deze periode dat het allemaal “nutteloos” is maar het hebben van stress klachten is dat zeer zeker niet. Het enige wat het wel is, het voelt lastig en absoluut niet prettig. Maar daar zijn zeker hele goede oplossingen voor.

Maar…….inderdaad het kost kruim.

Stress klachten – je bent er “alleen” mee.

Het voelt alsof jij de enige bent en soms weet je het echt niet meer.

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik een situatie had waar ik moest spreken met opname’s. Mijn maag kromp ineen, ik zweette en ik stond inwendig te trillen op mijn benen. Volgens mij deed ik alles fout wat maar fout kon gaan.

Maar…..het was weer een opstap.

Mijn eigen stress klachten brachten mij steeds een stap verder in mijn richting. Elke keer opnieuw ging ik het “aan”. Ik ging steeds door mijn stress klachten heen.

Hoe slecht wil jij het hebben?

Mij is altijd bij gebleven dat doorgaan de enige “echte manier” is om effectief om  te gaan met stress klachten.

Mijn vraag aan u is:

Wat zou u anders kunnen doen om uw stress klachten te verminderen en zelfs geheel te laten verdwijnen?

– Meer rust inbouwen in uw leven?

– Meer lichaamsbeweging?

– Op je voeding letten?

– Assertiever leren worden?

– Erop uit gaan, uit de comfortzone van je…………..en geef nooit, geef nooit, geef nooit op!

Laat me weten wat uw gedachten zijn.

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt GRATIS per omgaande UW GRATIS RAPPORT wat vol staat met tips, tools en strategieën om stress klachten te verminderen en of geheel te laten verdwijnen. Tenzij je al helemaal topfit en vol van energie bent natuurlijk.

Psss…Vergeet niet te Liken op Facebook, te Sharen en weg te Tweeten!

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *