Je kunt leren stress klachten loslaten op een zeer efficiënte wijze. Het enige wat echt werkt is te zien wie jij zelf bent die deze klachten heeft. Waarom je ze hebt en waar ze vandaan komen. Je hebt ze namelijk niet voor niets.

Hoe stress klachten loslaten die gekomen zijn tijdens de dag.

stress klachten loslaten

 

Net zoals iemand positieve energie naar binnen haalt, zo kun je negatieve energie lossen. Meestal bouwen we de symptomen stress langzaam tijdens de dag op. Daar we meestal niet goed weten hoe we de opgebouwde stress klachten kwijt kunnen raken, kunnen we hierdoor zelfs chronische klachten en kwalen ontwikkelen.

Stress hantering is dan ook een noodzaak, als je niet echt ziek wilt worden. Wanneer je “vastzit” en maar niet goed tot een persoonlijk succesgevoel kan komen, kan je behoorlijke last krijgen van je stress klachten.

Sterker nog, wanneer jij gevoelig bent, en dat zijn we in bepaalde mate allemaal, kan je zelfs stress klachten van anderen krijgen zonder dat jij dat zelf beseft. Mensen produceren nu eenmaal soms een zekere mate van negatieve energie.

Als jij niet goed in staat bent om die negatieve energie van je af te houden, stress klachten loslaten dus, kan jij dus andere klachten ontwikkelen. Jouw stress oorzaken liggen dan op het gebied van niet goed in contact zijn met je eigen innerlijke bron.

Als iemand met negatieve energie zich tot jou aangetrokken voelt, komt dat omdat jij hen een goed gevoel geeft. Op zich is dat goed natuurlijk maar niet als jij zelf niet de stress klachten loslaten kunt.

Stress klachten loslaten is leren ze eerst bewust te voelen.

Herken jij de situatie waar je met iemand samen bent en je begint je steeds slechter te voelen. Je wordt moe, je rug of je schouder ga je voelen, je begrijpt de oorzaak niet maar je voelt het wel allemaal. Dit zijn duidelijke aanwijzingen van uitwisselingen van (negatieve) energie.

Je krijgt dus letterlijk de stress klachten van iemand of je krijgt positieve energie, en een vitaal gevoel. Energie stroomt waar jij meer van hebt, over, naar diegene die minder hebben en andersom.

Met welke personen kan jij dan het beste omgaan denk je?

Want, wanneer positieve energie weg stroomt, vermindert deze niet alleen maar trekt ook negativiteit aan. Als jij hier meer bewust van bent, kan jij zelf nieuwe keuzes maken en je eigen welzijn bevorderen.

Stress klachten loslaten of houden en steeds meer klachten ontwikkelen, jij maakt die keuze zelf.

Als jij wilt ontladen en je stress klachten loslaten, voorgoed, kan jij HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen  die jou verder gaan helpen om er een realiteit van te maken!

 

Ps. Meer lezen kan HIER, door simpelweg hieronder op de deelknopjes te drukken geef je anderen ook deze kans, en op het FORUM delen we onze ervaringen massaal omdat we veel van elkaar kunnen leren.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *