Stress klachten hebben betekent dat je het gevoel hebt dat je aan het overleven bent in plaats van aan het leven. Terugkomen bij je eigen menselijke bekwaamheden is een must omdat dat de voedingsbodem is voor plezier, vreugde en welbevinden.

 

Stress klachten hebben betekent dat jij nu naar jezelf mag gaan kijken.

stress klachten hebben

 

Stress klachten hebben heeft niets te maken met hoe intelligent je bent. Wat veel belangrijker is, dat je je gevoelens herkent, en kunt reguleren voor jezelf. We hebben vanalles aangeleerd in ons leven, en dat hoeft niet allemaal goed aangeleerd te zijn.

 

Uiteraard is het met de beste bedoelingen aangeleerd, maar weet, dat we allemaal slachtoffers van slachtoffers zijn in feite. Met andere woorden, als iemand denkt dat jij zo opgevoed moet worden, kan dat voor een gevoelig kind heel iets anders betekenen dan voor een niet zo gevoelig kind. Zo hebben we allemaal onze eigenaardige eigenschappen meegekregen.

 

Door het feit dat je bent gaan geloven wat anderen allemaal zeggen, ben je weg van je eigen diepste gevoelens geraakt. Stress klachten hebben begint hier. De stress oorzaken zijn de “verstopte” eigen gevoelens en emoties, die nu op beginnen te spelen. Zij willen gehoord en gezien worden.

 

Stress klachten hebben – 5 belangrijke inzichten verwerven.

 

  1. Zelfinzicht. Weten wat we op een bepaald moment voelen, dat dat van jou is, en dat het belangrijk is om daar naar (gaan) te luisteren en te handelen.
  2. Zelfregulatie. Het leren hanteren van je eigen gevoelens en emoties door te “ventileren”. Het mogen praten over je stress klachten, je verhaal mogen doen met een vertrouwd iemand, kan veel nieuwe ruimte (lucht) bieden. Het volgen van stappenplannen om je eigen levenswijze op een nieuwe manier te bezien en te beleven.
  3. Volhouden. Leren hoe je nieuwe verkregen inzichten vol kunt houden. Door je goed te gaan voelen, zal jij merken dat je deze goede gevoelens vaker wilt hebben en dat is tevens dan de motivatie om door te gaan.
  4. Support. De juiste mensen, gelijkgestemden, om je heen verzamelen die ook voor gezonde levensstijlen gaan. Die positief in het leven (willen) staan, en ook stress klachten hebben en die zij nu ECHT willen gaan verminderen.
  5. Zelf een gezondheidspromotor zijn. Door het goede gevoel wat je verkregen hebt, kan jijzelf bij de gezondheidspromotors horen ook voor jouw omgeving. Jouw goede eigen verkregen uitstraling, jouw fitheid en jouw energieke look, doen anderen gegarandeerd enorm verbazen. Stress klachten zijn voorgoed verleden tijd voor jou!

Als jij het gevoel hebt, ik wil meer weten over dit onderwerp, hoe stress klachten hebben snel verleden tijd kan zijn, dan kunt u hier nu GRATIS RAPPORTEN aanvragen, die vol staan met informatie hoe zelf direct te starten hiermee. Op jouw vitaliteit en gezondheid!

P.s……meer lezen op Facebook, reageren of vragen stellen kan ook natuurlijk!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *