Het gevoel te hebben alleen in het donker te lopen. Het gevoel hebben alleen te zijn met je klachten en problemen. Het gevoel hebben er alleen voor te staan overspoeld je steeds. Angst, boosheid, verdriet en pijn hebben. De juiste stress hulpverlening is er een van een koel hoofd en een warm hart.

Stress hulpverlening kan jouw stap voor stap bij jezelf brengen.

stress hulpverlening

Daar gaat het om, dat je leert vanuit jezelf te leven. Jezelf serieus onder ogen zien. Veel jonge mensen lopen rond met het gevoel mee te moeten draaien met alle hedendaagse systemen.

Maar….. zij willen iets doen wat er toe doet!

Zij willen deel uitmaken van de wereld en het gevoel hebben dat zij belangrijk zijn en er zelf toe doen.

Stress hulpverlening kan mensen leren een doel te zoeken waar ze voor willen gaan. Je eigen lied leren zingen. Het is de voornaamste taak in het leven van jezelf.

Stress hulpverlening biedt doeltreffende mogelijkheden voor mensen die zelf actie willen ondernemen.

Zelfzorg en zelfredzaamheid t.a.v. stress, burnout en alle andere gezondheidsklachten is jezelf een (nieuwe) levenshouding aanleren. Een nieuwe manier zien en toepassen van hoe te leven.

HARTwerken heet dat. Hartwerken zal ook jouw stress doen verminderen. Hoe kom je in controle over jouw leven en jouw situaties. Als jij weet waar je naartoe wilt zal ook de weg zich openbaren. Denk over je leven, hoe kan jij de persoon worden die jij wil zijn en jouw stress kwijtraken.

Hartwerken, ECHTE stress hulpverlening is niets anders dan houden van wat je doet en ook jij doet er toe.

Echte Stress hulpverlening is een successysteem wat nooit faalt.

Werk alsof, leef alsof, zing alsof en maak samen herinneringen. Als jij niet uit die stoel komt gebeurt er niets. Jij kunt jouw houding t.a.v. het leven zelf bepalen. In hoeverre laat jij je nu leven? Welke GPS hanteer je nu, die van anderen of die van jezelf.

Echte stress hulpverlening is leven vanuit een diepere waarde, je eigenwaarde. Maak het verschil in het leven van jezelf en anderen. In ieder mens zijn de zaden aanwezig van HARTwerk.

Ook jij hebt een talent, een vaardigheid,een beroep om dat uit te oefenen op jouw eigen unieke manier.  Iedereen komt uitdagingen tegen en het is aan jou hoe jij daar mee (leert) omgaan.

 

Ontdek zelf de wereld van zelfzorg en zelfredzaamheid en vraag hier direct de GRATIS unieke nieuwsbrieven en start er gewoon meteen mee.

PS. Deel dit bericht zoveel mogelijk op Facebook ( en like het natuurlijk), Linkedin en Twitter zodat veel mensen ook direct kunnen starten.

Laat HIER je gedachten over dit artikel los!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *