Wat je ook doet, waar je ook bent, soms heb je een gevoel “in de arena” te zijn. Als je leert jouw eigenwaarde gevoel te behouden kun je het “gevecht” wel verliezen, maar jij zal niet “verslagen” worden, omdat jouw binnenste gevoel ongeschonden blijft. Stress hanteren is te leren.

Stress hanteren is te leren, we komen elkaar nu hier niet voor niets tegen, op dit moment in jouw leven. Toeval, of valt het je toe.

stress hanteren is te leren

Emoties en gevoelens hebben we allemaal, en….. van tijd tot tijd ervaren we allemaal stress. Ook de inmiddels bekende burnout, depressie, overspannenheidsklachten beginnen met het voelen van stress.

Stress is zelfs de grootste doodsoorzaak wist je dat?

We maken ons massaal druk, we hebben massaal zorgen, we hebben angsten en paniekgevoelens, we slapen slecht, we roken en drinken en gebruiken drugs, we bewegen veel te weinig, we nemen massaal te weinig verantwoordelijkheid om ons ook maar goed te kunnen voelen.

We gaan naar de dokter en die moet ons probleem oplossen.

We krijgen het aan ons hart en vergeten dat stress hanteren is te leren door anders gaan te denken.

We moeten terug naar de toekomst!

Waar is onze eigen verantwoordelijkheid gebleven t.a.v. onze gezondheid? Er is burgerkracht voor nodig om dit goede nieuws mede te gaan verspreiden.

En je hoeft geen wetenschappelijke studie gedaan te hebben om dit te begrijpen. Stress hanteren is te leren door anders te denken. Dit is een goed doel dienen, niet alleen voor jezelf maar ook een maatschappelijk belang dienen. Het past nog in geen enkel systeem.

Vrijheid, gelijkheid en broederschap is weer hard nodig vandaag de dag, we kunnen in ieder mens een partner zien. We moeten met zijn allen HERBRONNEN in essentie. Uit liefde voor jezelf en de medemens.

De omgeving van de mens is medemensen.

We leven in een virtuele tijd en we hebben geen “erkenningen” nodig om gewoon mens te zijn. Iedereen is een unieke uitgave en wijzelf zijn de “architecten” van de samenleving.

Stress hanteren is te leren door anders denken. Hier begint het. Leer ook trots te zijn op wat jij doet, stap voor stap eventueel. De waarde van vrijwilligers is veel groter dan dat men nu denkt.

Het zelfbewustzijn van mensen mag veel groter worden.

Dat is sociale werkelijkheid! De politiek is nog steeds de hoofdaannemer maar deze theorie loopt achter op de hedendaagse praktijk. Oude instituties hebben het moeilijk en daarom bewust nieuwe werkvormen (leren) hanteren die nu werken.

Stress hanteren is te leren door anders (leren) denken, op elk niveau.

Kom dichter bij jezelf, jij bent het waard.

We staan niet alleen. De wereld verandert continu en wij zijn daar onderdeel van. Wat kunnen we voor elkaar betekenen, dat is de essentiële vraag die we onszelf steeds moeten stellen.

Herpositioneer jezelf en leer jouw stress hanteren door anders denken. Je helpt jezelf en daarmee ook de ander. Anderen gaan het aan je zien, ze pikken het op. Je bent veel energieker en je straalt het uit.

Zaai ook jouw zaden overal waar je komt, dit omdat je niet precies weet welke van die zaden eens zullen bloeien. Ook om de volgende generatie te verlichten.

 

Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan waarin tips en tools staan HOE direct al dichter bij jezelf te komen. Wil jij het maximale behalen in een relatief korte tijd? Ga rechtstreeks naar het unieke en levensveranderende programma en start er gewoon meteen mee!

Meer lezen kan HIER, vragen stellen, antwoorden lezen kan op het FORUM, en door simpelweg hieronder op de deelknopjes te drukken deel je dit bericht.

 


9 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *