Hoe kan ook jij een voorstander worden van een nieuwe denkbeweging “Powerfull Intentions”, in eerste instantie voor jezelf en jouw welbevinden en later voor jouw omgeving? Stress hebben we allemaal en is er ook altijd al geweest. Ongeacht of je het gelooft of begrijpt: stress gevolg van negatief denken. Jouw overwegende gedachten spiegelen dat terug aan jou als een levende ervaring.

Stress gevolg van negatief denken, als je dat nu gewoon aanneemt, kan ook jij dat zelf gaan veranderen.

Jij kunt jouw leven zelf transformeren, weet je dat. Er zijn een aantal natuurwetten die er  gwoon zijn en die werken altijd. Noem bijvoorbeeld de zwaartekracht-wet. Of je een lief, zachtaardig en goed mens bent of een “boeman”, als je uit een boom valt val je naar beneden.

De aantrekkings-wet werkt precies hetzelfde. Jouw gedachten worden dingen. Beslis om positieve gedachten te denken.

Richt jouw aandacht op wat jij wel wil i.p.v. op wat je niet wil.

Stress gevolg van negatief denken. Deze stress gevoelens, die je hebt, laten jou in wezen zien hoe jij denkt. Vraag gewoon meerdere keren per dag aan jezelf: hoe voel ik mij nu. Als je je “slecht voelt”  is het een directe noodzaak om je eigen gedachten als het ware te resetten, direct te veranderen, bewust, anders volgen er meer slechte gevoelens.

Alles wat met opwinding, vreugde, dankbaarheid en ECHTE liefde te maken heeft is positief. Jij kunt je bewust goed gaan voelen! Gevoelens zijn als het ware een feedbackmechanisme van jouw frequentie waar jij op kiest en zit.

Stem jij af op een negatieve frequentie of een positieve? Het is jouw keuze. Wel is het zo dat je hier, zeker in het begin, als het ware dagelijks aan herinnert moet worden. Gewoon om het simpele feit dat je nu in bepaalde (negatieve) (denk)patronen zit, en waarschijnlijk al een langere tijd.

Deze “oude” aangeleerde patronen moeten dus afgeleerd worden en nieuwe aangeleerd.

Stress gevolg van negatief denken. Door zelf een nieuwe emotionele houding bewust te kiezen kan er echt pas wezenlijk iets veranderen.

De enige die dit proces kan veranderen ben jij zelf. Zelfredzaamheid en zelfzorg is het goede bewust verwachten. Dit is een proces en kan niet in een uurtje even gedaan worden.

Haal jezelf van de slechte frequentie af. We mogen nu zelf de “snoeischaar” gaan gebruiken.

Weet je….vaak is er veel meer om dankbaar voor te zijn dan dat jij nu denkt.

–          Is er stromend water

–          heb je te eten

–          is er een beetje warmte

–          valt er regen

het zijn meestal de simpelste dingen die je vergeet waarvoor je wel dankbaar kunt zijn. Het maakt ook jouw leven zoveel rijker als je deze dingen meer gaat waarderen.

Denk eens bewust aan de overvloed die er ook is. Stress gevolg van negatief denken en dit zou alle kinderen al aangeleerd moeten worden!

Jij hebt op elk moment van jouw leven weer opnieuw de mogelijkheid om te beginnen met positieve gedachten. Het is nooit te laat. Iedereen maakt slechte en donkere periodes mee maar jij bepaalt voor jou hoe lang die duren. Ook in donkere periodes zitten momenten van licht, als je het wil zien.

We leven in een tijdperk waar veel veranderd. Wetenschap is nodig maar……………..EIGEN ENERGIEKUNDE, eigen genezend vermogen daadwerkelijk aanspreken maakt van een patiënt een zendmast! Leer ook dit signaal uit te zenden. WAT WIL JE WEL.

Ik zou wel eens willen zien dat “de kranten” dit goede nieuws meer zouden verkondigen. Alle stress gevolg van negatief denken. Het komt voort uit angst. Gedachten aan jezelf gescheiden zien van anderen. Wedijveren is “scheiding”.

Meester worden over jouw gedachten, daarin zit de oplossing en is de sleutel tot een goed leven.

Meer lezen op deze pagina, reageren of vragen stellen kan ook.

PS. Door dit bericht zoveel mogelijk te delen (door hieronder simpel op de deelknopjes te drukken) geef jij anderen ook deze mooie kans om ook de MAGIE in hun leven te brengen.

HIER GRATIS RAPPORTEN AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *