Holistisch genezen houdt in het voeden en koesteren van je hele wezen. Letten op je lichaam, je gedachten en je geest. Als je op een van deze gebieden een probleem hebt en dat probleem blijft negeren, blijf je disbalans voelen. Je blijft je niet lekker in je vel voelen en stress en ziekteverschijnselen zijn het gevolg.

 

Stress en ziekteverschijnselen weg, kies zelf in welk gebied jij wilt beginnen met “genezen”.

 

stress en ziekteverschijnselen

Als je met je lichaam wilt beginnen ga je letten op je eten en drinken. De relatie leren kennen tussen de keuze van je voedsel en hoe jij je voelt. Er zijn enorm veel mogelijkheden en variates om uit te testen en wat het beste bij jou past. Biologische voedingsmiddelen, natuurlijk aanvullingen testen en gaan gebruiken, of meer groente en fruit eten en meer water gaan drinken kan sowieso al veranderingen geven.

 

Homeopatische middelen gaan gebruiken, werken met bepaalde diëten, letten op de verschillende voedselcombinaties en nog heel veel meer gaan ontdekken op dit gebied.

 

Ook kan je gaan beginnen met bepaalde vormen van lichaamsbeweging. Dit sterkt je botten en spieren en is goed voor je organen. Je hoofd wordt leeg, je voelt je direct veel energieker en je blijft vitaler. Welke beweging  je kiest maakt niet uit, doe iets wat jou past. Het hoeft geen topsport te zijn, het gaat om de dagelijkse bewegingen van je lichaam.

 

Bepaalde vormen van lichaamswerk kunnen ook helend voor je werken. Acupunctuur, voetreflex, chiropraktisch werk, drukpuntmassage, bio-energetica. Ook is ontspanning noodzakelijk. Door ontspannende methoden te gebruiken kan jouw lichaam opgebouwde spanningen ook weer loslaten. Ook hier geldt wat voor de een werkt hoeft voor de nader niet te werken.

 

De juiste ademhaling gebruiken is wel voor ieder mens goed. Sauna, warm water baden, muziek en of meditaties beluisteren kan heel rustgevend zijn.

 

Stress en ziekteverschijnselen door psychologische modellen opruimen.

 

Geleide technieken gebruiken met behulp van een therapeut kan, maar ook door inzichten te verkrijgen doordat je erover leest. Hoe zij werken en met voorbeelden uit de praktijk. Stap voor stap leer jij en krijg je inzichten in hoe het voor jou werkt allemaal. Dit kan zoveel opleveren omdat je dan helderheid hebt gekregen.

 

Ook workshops en (creatievieve) groepsactiviteiten geven iemand de kans om zaken totaal anders te bekijken.

 

Spiritueel stress en ziekteverschijnselen oplossen.

 

Bewust worden van wie jij werkelijk bent kan ook via het gebed en via vormen van meditatie. De “wijsheid” komt uit onszelf. Geen enkele pen kan beschrijven hoe het voor jou moet en zal zijn.

 

De stress en ziekteverschijnselen zijn niet het probleem maar wat er werkelijk achter zit.

 

Holistische gezondheid, zelfzorg en zelfredzaamheid is een must in deze tijd. Wij merken dat veel mensen stress en ziekteverschijnselen hebben, waar zij geen raad mee weten. We zien dat zij zoekende zijn naar een manier HOE hun klachten aan te pakken.

Vraag GRATIS RAPPORTEN aan en start meteen met zelf stress en ziekteverschijnselen oplossen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter, geeft u anderen een bijzondere kans om te “genezen”.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *