We zijn allemaal geketend aan wetten en gewoonten en laten we eerlijk zijn; vrijheid willen we allemaal. De tijd waarin wij nu leven is boeiend en uitdagend, een van de redenen waarom er zoveel stress en gezondheidsklachten zijn. We willen gewoon meedoen en “erbij” horen.

Stress en klachten krijg je als je niet naar jezelf luistert en leeft.

stress en klachten

Veel vragen en weinig antwoorden en door de bomen het bos niet meer zien. Hulpverleners die je van het kastje naar de muur sturen, weinig zekerheden als het om in komsten gaat kortom overal stress en klachten en je komt er voor je gevoel niet echt uit deze keer.

Waarschijnlijk heb je problemen in de relatie tot anderen. Je voelt dat je te weinig greep hebt op jezelf en in situaties. Belangrijk voor jou dus om te leren weer greep te krijgen op jouw leven. Dan krijg jij ook een gevoel van vrijheid, vrij zijn van je stress en klachten, en het gevoel hebben dat je het weer in de hand hebt op alle vlakken.

Naar jezelf leven is niet meer als luisteren naar jouw signalen, jouw persoonlijke emoties en gevoelens en wat die jou willen vertellen.

Stress en klachten uit zich ook in de taal.

Als je goed luistert naar mensen vertellen ze het je of er stress en klachten spelen in hun leven. Taal weerspiegelt het patroon van denken en handelen. Mensen vertellen het gewoon. Omdat hulp, die iemand afhankelijk houdt, geen hulp is, is het wel belangrijk dat mensen zoveel mogelijk zelfredzaam zijn of worden.

Mensen met stress en klachten zijn onvoldoende zelfredzaam en zouden dus aan een stukje persoonlijke ontwikkeling moeten doen willen zij ECHT verlost worden van stress en hun lichamelijke, geestelijke of maatschappelijke problemen. Waarschijnlijk heb je dan onvoldoende geleerd hoe goed om te gaan met jezelf.

Zonder oordeel naar opvoeders omdat ook zij heel waarschijnlijk niet de juiste kennis bezaten. Ook door de geschreven taal, educatieve programma’s, kan jij leren hoe om te gaan met jouw stress.

Hoe kan jij zelf opnieuw jouw leven vorm geven en jouw stress en klachten laten verdwijnen, voorgoed.

Het begint bij het willen van jou. Wil jij wel veranderen en je lekker in je eigen vel voelen. Als jij bewust zoekende bent naar “genezing” zal jij ook de juiste programma’s daarvoor vinden.

Ontdek zelf hoe leuk en enerverend het proces van je persoonlijk ontwikkelen is en hoe jij zelf jouw stress kunt laten verdwijnen door HIER GRATIS RAPPORTEN over aan te vragen waar unieke informatie in staat waarmee jij direct kunt beginnen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, en te LikenLinkedin of Twitter help je anderen ook deze mooie mogelijkheid te krijgen, zodat ook zij zichzelf kunnen genezen.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *