Het koor van stress en hooggevoelig, wat steeds maar stijgende is, is zo krachtig en dwingend dat het alle aandacht aan het trekken is. Zelfs van de regering. Zij zijn met man en macht allerlei plannen aan het smeden hoe het zou moeten in de “reguliere” gezondheidszorg. Mensen wacht daar niet op! Laat jouw stress en hooggevoelig zijn niet een chronische kwaal worden en neem nu je eigen verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid.

Stress en hooggevoelig zijn, ontdek de wereld van de zelfredzaamheid.

stress en hooggevoelig

Waarom dan zul je zeggen?

Mensen die stress en hooggevoelig zijn ervaren, zijn gemiddeld genomen gevoeliger voor veel dingen, anders hadden zij deze klachten niet namelijk. Overbelasting is de reden waarom mensen last hebben van stress en hooggevoelig zijn. Jij doet te veel. Er zit te veel in een dag gepropt. Alles moet bijgehouden worden. Althans voor jou, een ander zou bij deze bezigheden misschien helemaal geen last ervaren.

–          Op je werk, je collega’s, families en vrienden van je collega’s.

–          Thuis.

–          Je partner, kinderen, vrienden, buren, opa’s en oma’s, vrienden van je kinderen, vrienden van je vrienden.

–          Je hobby’s, daar weer de vrienden van enz. enz.

Bijna iedereen tegenwoordig loopt over, maar dat wil nog niet zeggen dat stress en hooggevoelig zijn iedereen ook heeft.

Diegene die nu stress en hooggevoelig zijn ervaren hebben een lichtelijke voorsprong. Zij zijn namelijk al aan het beseffen dat het zo niet langer kan. Althans niet voor hen. Zij zullen hoe dan ook een beetje gas terug moeten nemen. Zij moeten opnieuw leren hoe om te gaan met hun eigen systeem wat lichaam heet, willen zij de stress en hooggevoelig zijn, en dan vooral de last ervan, uit hun leven laten verdwijnen.

Hoe stress en hooggevoelig zijn laten verdwijnen zodat je geen last meer hebt maar juist de kracht ervan voelt.

Wie op het gebied van stress vermindering wil oriënteren zegt tevens de verantwoordelijkheid te willen nemen voor eigen gezondheid.

En hier begint jouw “genezing” dan!

Jouw verantwoordelijkheid t.o.v. je eigen gezondheid kan slechts bestaan als jij aan jezelf wilt gaan werken zonder dat jij weet wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. Persoonlijke ontwikkeling ten top.

Jouw verlangen, jouw drive, zonder dwang, jouw persoonlijke willen genezen van je stress en hooggevoelig zijn, zullen je daadwerkelijk ook helpen. Je zelfvertrouwen groeit enorm, resultaten blijven niet langer uit en je gaat het nog uitstralen ook.

Anderen zullen jou gaan vragen wat er met jou is gebeurd. Dan pas kan jij anderen weer verder helpen in hun proces.

Als jij ECHT meer wilt weten over HOE stress klachten en hooggevoelig zijn beter te hanteren is, dan kun  je hier GRATIS unieke informatie over aanvragen en kun je zelf direct starten met jezelf te genezen.

PS. U kunt anderen een bijzondere kans geven door dit bericht te delen op Facebook,Linkedin of Twitter.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *